Nydelig dag

Dette er ett prøveprosjekt og eg vet ikke om det er mange som kommer til å se denne bloggen. Det får våge seg. Eg vil i alle fallprøve å lage en blogg som har to hvoedtema. Den ene er strikking til meg og til andre. Det er andre er trening/turgåring i skog og mark.
For øyeblikket blir det meste strikking. Eg har problemer med ett knee og må derfor sitte mye i ro. Da blir det mye strikking.
Trener litt med vekter og gjør en del øvelser for mage og kne. Turer ute i marka blir det ikke noe av nå, men skal komme sterker tilbake til det.
 skal prøve å få lagt ut bilder med kommentarer på det eg har strikket som ligg ferdig og så legge ut noen av bildene eg har tatt før av den fine naturen rundt og i Høyanger.
Som sagt dette er ett prøveprosjekt og eg vet ikke om eg får det til som eg vil, menden som ikke prøver får i alle fall ikke til noe.
Tar gjerne imot råd om hvordan eg kan gjøre ting, om noen skulle titte innom her.
Ha en fin dag verden

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits