Info om noen er intresert i mine strikke produkt

Da har eg lagt ut alt eg har ferdigstrikka. Som ikkje har nokon eigar pr dags dato. Får eg ikkje seld det, blir det julegaver. Likar som sagt å strikkveldig godt og siden eg for tida går på krykker, har eg meir enn nok tid til å strikke. Strikker kanskje ikkje så fort, men gjer det ordentlig.
Tar imot bestilling på både små og store plagg, til liten og til stor. får eg ingen oppdrag, har eg mange ting eg har lyst til å begynne på.
skulle eg vere så heldig å få noen bestillinger, sender eg det i oppkrav, så slepp ein rot med betaling.
Kommer til å legge ut ting etter kvart som det er ferdig strikka. Om ingen besøker min side, så har eg dei i alle fall på ein plass sjølv:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits