Jule og bursdagsgaver

Har funne ut at siden eg driver på med så mye gavestrikking nå, så kan eg ikkje legge ut nye ting på ei stund. Dumt om en ser det en får før en får det. Strikker ikke bare gaver, men litt innimellom. Er inne i en periode der eg har så lyst å lage så masse. Begynner på en ny ting hver dag. Har tre ting eg har begynt på, skal begynne på en ny ting i dag og har planer om i alle fall 3 til. Og så har eg ett par ting som ikke har fått festa trådane. Blir ikke lei av same mønsteret, i alle fall.
Har ofte problem med å lese oppskrifter(dysleksi), derfor gir eg meg ofte og lager dem slik eg vil dem skal være. diagram er greit, det skjønner eg, men ikkje alt det der med det skrevne, må lese det så forferdelig amnge ganger, før eg ser kva som står. Viss det er litt invikla altså.
En del av det eg har ferdig strikka, blir sikkert gaver det også. Det er bare å ønske seg for dem som vet får julegaver fra meg.:=). Da ser dere ikke på pris, den betyr da ingenting. Å ikkje ver redd, dere får andre ting også.
Ha en fin dag verden!

3 kommentarer

Matja

28.07.2008 kl.11:21

Kjenner meg igjen.Har også mange ting på gang,og enda flere planer.Har du problemer med en oppskrift,så er det bare å sende noen ord.Skal prøve å hjelpe deg så godt jeg kan.Samboeren min har også dysleksi,så jeg kjenner til problemet.Lykke til med alle prosjektene dine:)

Greta

28.07.2008 kl.13:31

Takk skal du ha, det skal eg hugse på. Greit å ha i bakhånd. Takk for det. Selv lykketil, med det du driver med. Uten om ånyte solen.For det er vel sol utefor hos deg og. Hvor er det egentlig du bor?

Eva Petronella

01.08.2008 kl.12:40

Hei og takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Link til forklaring av Påfuglmaskene er som følgende: http://perlemor.blogspot.com/2007/01/hvordan-hekle-broomstick-scarf.htmlLykke til :-)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits