Artroskpoi

I går var eg og tok artroskopi av kneet mitt. det var visst ganske ille inne i der. dei fikk reapret litt og så fåvi sjå om det må ein større opprasjon til om 3 månader. Det resulterer i at eg fortsatt får mye tid til å strikke. Blir hjemme på heltid nå. Slutter som vikar i barnehagen.
Men eg har mange ting eg har lyst til å lage, og har vel 7 prosjekt på gang, og mange flere oppe i hodet.
tar gjerne imot nye tips også.Dei nermeste ukene blir det i alle fall mye tid i godstolen med strikket og litt her inne.
Ha en fin helg til allesom titter innom

Én kommentar

Matja

09.08.2008 kl.11:41

Så leit å høre at du har så mye problemer med kneet.Du får kose deg med strikketøyet.Har ganske mange ting på gang jeg og.Har ikke talt over,men det er sikkert omtrent samme antall som du har.Håper jeg snart får noe ferdig.God bedring og en riktig god helg.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits