ingen ferdige produkter i dag.

I dag har eg berre strikka videre på 3 forskjellige produkt og begynt på ett nytt.
Humpet meg inn til garnlageret og såg litt over. Mye garn, men få sorter. Får vel sende noen snart avstad til en garnbutikk :=)
Eg var så stolt i dag over meg sjølv. Klarte å vaske håret åleine. Det gjorde godt på flere måter. Ble litt ivrig, så nå verker eg litt meir, for å si det slik. Men det går da fremover.
Målet mitt nå er at eg kan bli så bra at eg klarer å dra en tur til Bergen før jul. Det må eg klare. Har i allefall kjempegod tid til å strikke. Må berre ikkje overdrive der heller.
Viss noe leser dette, så ha ei fin dagi morra

2 kommentarer

Matja

13.08.2008 kl.20:22

Så flink du er.Ikke greit når man er dårlig til beins.Holder på med litt forskjellig jeg også.Har planer om endel nye ting.Må strikke nye tøfler til min stedatter.Katten hennes har ødelagt de som jeg hadde strikket til henne.Må vel lage noen katteleker også,så tøflene får være ifred.Vær nå forsiktig med kneet ditt,og kos deg med strikketøyet:)

Ronille

14.08.2008 kl.11:10

Heisann. Her var det masse flott inspirasjon :)Ønsker deg ei fin helg :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits