min lille verden

min lille verden

Hei til alle som titter innom. Her tilbringer eg dagene for tiden. Har inrettet meg godt. Har alt eg trenger i umiddelbar nerheten. På pc en surfer eg på blogger, er innom facebook og prater med venner og familie på msn.Mi kjære vennine fra barndommen har eg kontakt med på msn hver dag. Det er godt å vite at eg kan å ho når eg treng ho. I dag har eg vore"flink" å berre vore i ro. Får strikka litt, men egentlig ikkje så mye som eg hadde trudd. soser vekk en del tid med å gjøre ingenting også.

4 kommentarer

Matja

14.08.2008 kl.19:29

Hei har akkurat sendt en mail til deg, også dukker plutselig ditt blid åsyn opp.Blir sikkert lange dager, når man ikke kan springe rundt som man vil.Da er det nok kjekt å ha både håndarbeid og PC i nærheten.Nydelige roser også.Kjekt med slike oppmuntringer.God bedring.Klem.

mayeliz

14.08.2008 kl.20:03

Heisann - og god bedring til deg :-)Håper du snart får igjen energien og fysikken, enn så lenge får du kose deg så best du kan. Godt du kan strikke iallfall :-)Klem fra meg

lene

14.08.2008 kl.20:04

Skikkelig kosekrok ja.

Kjenner til det å "måtte" sitte der.. har hatt noen uker der i sommer, og fy.. å mye tid en suser bort på nettet når en må sitte stille...

God bedring og nyt "ferien" så godt du kan...

livm

17.08.2008 kl.09:57

Ja her har du det jo fint! Men det hadde sikkert vært best om kneet ditt ikke hadde skrantet! Sender deg de beste ønsker om god bedring!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits