Blomst fra Merima

mine strikkerier 066

Min kjære nabo og vennine Merima skal reise på ferie til Bosnia/Kroatsia i morra. Kom innom for å si hade og gav meg desse skjønne blomstrene. Er så heldig som har så mange som tenker på meg. I skrivende stund er min kjære mann Torstein på veg til Førde for å kjøpe garn til ett teppe eg skal strikke. Eg blir reint bortskjemd her eg sitter. En fin fredagskveld ønskes til alle som leser dette :=)

Én kommentar

Matja

16.08.2008 kl.09:25

Søte blomster.Kjekt med slike små oppmuntringer i hverdagen.Håper du har fått garnet ditt nå.Jeg har klart å begynne på enda et nytt prosjekt *fnise*Tror det skal gå fort.Strikker på pinner nr 9.Ha en fin helg:)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits