se så vakkert syn

se så vakkert syn

I går var min kjære Torstein til Førde og kjøpte garn. Skal klare å sitte i ro ei stund nå. Har jo litt garn fra før også, så nå skal eg om eg gidd kunne lage mye rart.

2 kommentarer

Matja

16.08.2008 kl.12:07

For et syn.Skulle holde et par dager dette.Kos deg:) PS.Sokkene er kjempefine.Begynner å bli kaldt om kveldene,så de kan bli god å ha.Klem:)

livm

17.08.2008 kl.09:54

Takk for hilsen på bloggen! Ja her har du litt av en garnfangst, så da er det bare å sette i gang. Blir morsomt å se hva du lager! Håper det er ok at jeg legger inn bloggen din på listami!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits