Bakeren min

mine strikkerier 077

Det er ikkje noko problem at eg sjølv er satt ut av spill, når eg har ein så flink mann. I går kveld lagde han kald gjærdeig, sette den i kjøleskapet. I dag tidlig bakte han ut 6 små runde brød hevet og steikt edem. Tok seg så ein trenin gsrunde, før han kom heim og lagde deilig lunch. Eg er glad eg har han :=)

4 kommentarer

matja

16.08.2008 kl.17:34

Kjekk og flink kar:)

mayeliz

16.08.2008 kl.19:52

:-) Slike mannfolk vil norge ha ;-)Ha ei fin helg begge to :-))

Eva Petronella

17.08.2008 kl.11:26

Jammen er du heldig :-) Han må du ta godt vare på.Takk for hyggelig kommetar i bloggen - nå skal søndagen tilbringes ute i hagen, skal både klippe plenen og pusle litt med sensommerblomstene + at skal strikke litt på terassen :-) Ha en finfin søndag du også.

Anna Ingeborg

23.08.2008 kl.01:13

Flinke mannen:))

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits