lomme tøfler ett par på kvar fot

lomme tøfler ett par på kvar fot

Da Torstein ville ha meg med på fjellet, sa eg ikkje nei. Han skulle plukke litt blåbær til dessert. Så kunne eg fotografere litt mens, meinte han. Det gjorde eg. Tenkte eg skulle legge inn det eg hadde gjort i helga. Det ser ikkje mykje ut. Vel eg har altså strikka to par lommetøfler. Ett i smart garn og ett i Rubin. Dei er bestilt. I tillegg har eg strikka en del på det store teppet mitt(skal vise det fram når det er ferdig, viss det blir det) og så har eg begynt på ett sokkepar i silja. Snart fåt eg tilsendt garn til sjølvbestemt julegave til vår datter. Det er ikkje noko fare for at eg ikkje skal ha nok å strikke på og av framover. Eg må kanskje heller begrense meg, så eg ikkje ødlegg skuldrene. Spesielt nå når eg begynner å klare å gå litt meir med krykker også. Det slit jo ganske mykje på armer og skuldre. Prøver å trene og gjere gode øvelser for nakke skuldre og rygg inni mellom, for å kunne strikke så mykje eg vil. Ikkje berre difor sjølvsagt. For å holde meg i form også. Men det er lettere å motivere seg til å trene, når ein ser konkret at det hjelper ein til å kunne gjere andre ting

11 kommentarer

JANNES VERDEN

31.08.2008 kl.18:49

åg disse var fine, likte spesielt godt den svarte

matja

31.08.2008 kl.18:51

Flotte tøfler du har laget.Vær no forsiktig med deg selv.Ille hvis du skulle få problemer med armer og skuldere i tillegg til foten.Kjekt at du kommer deg litt ut.De blåbærene ser deilig ut.Ha en fin kveld:)

Guro

31.08.2008 kl.21:17

Tusen takk for kjempekoselig kommentar i bloggen min på knappene fra bestemor :O)Jeg ser at du er flittig med strikkepinnene. Har aldri laget lommetøfler (som er kjempefine!!) selv, for meg går det vel mest i heklede tøfler!

Ingrid

01.09.2008 kl.11:33

God morgen;)Her var det kommet nytt håndarbeid i dag;)Dem tøflene var jammen meg fine da - Gøy å se hva andre lager - og jeg digger fargene sort og koks;))

Pia81

01.09.2008 kl.11:37

God dag. Så var det mandag igjen og me er klar for en ny uke. Og ny måned - september - ikke mange månedene igjen av året heller nå. HeheEg har så forsiktig begynt på enda ett nytt strikkeprosjekt. Skal vise det frem i bloggen når eg er komt ett stykke på det. I dag blir det travelt - gjorde klar middagen for en stund siden. Eg må løpe ut dørene om ett par timer, må til legen med jenta mi på 7år som har hatt en flått i hodetbunnen. Og nå kommer der betennelse lignende væske ut av "såret" Så legen ville se på det. Ha en kjempe fin uke - en produktiv uke. ;)Klem

Anne-Irene

01.09.2008 kl.15:34

Blir dårlig med hobbykveld i kveld dessverre.Guttungen til Janne e blitt så syk, så hun må nesten få være hjemme å stelle med han.Men vi tar det igjen neste uke vi ;)Ha en super uke du også =)Digger forresten tøflene du lager ;)

Lykketrollet

01.09.2008 kl.20:02

å blåbær er jo så deilig..

kos der masse med de..

Skikkelig produktiv om dagen du da.. Fine lommetøfler. Ønsker deg en fortsatt fortreffelig og kreativ uke

Eva Petronella

01.09.2008 kl.20:25

Så fine de lommetøflene ble. Du har jammen vært skikkelig kreativ på fjellet i helga - er jo hyggelig at du og gubben koser dere :-)

JANNES VERDEN

01.09.2008 kl.23:16

janne_n85@hotmail.comskriv i vei heheeheheh

JANNES VERDEN

01.09.2008 kl.23:17

takker vennen min

JANNES VERDEN

01.09.2008 kl.23:19

kunne du vært så snill og delt lomme tøfle oppskriften med meg???den ser jo veldig lett ut, men vil verken lage de for stor eller for små og det er det lett for, hehehe

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits