Falkungen sin nydelige pai

mine strikkerier 136

Eg har vel laga pai før, men det er i tilfelle så lenge siden at eg har gløymt det. Falkungen la ut oppskrift og bilde av denne paien før steking i går. Vi ville ha sånn og nå har vi spist den. Den var kjempegod. Takk for oppskrifta Falkungen. Det er ikkje siste gang vi kjem til å ha pai. Nå har hjernesellene begynt å tenke på kva anna vi kan ha i fyllet. Veldig greit med alt i ett mat av og til. ellers så har eg vore med på butikken og gjort uke handel i dag, vore på narvesen og levert lotto kupongen min og til og med gått 60 m ute i det fine veret. En prestasjon og så var det gøy. Traff masse folk og fikk prata litt. Ikkje så vand med det. Kanskje litt feil, eg prater/skriver med flere på nett. Både på blogg, msn og mail. Men det er ikkje så ofte eg treff folk ansikt til ansikt. I morra utpå dagen får eg sjå om det gikk bra, eller om eg brukte foten for mykje. Trur det gikk bra eg. Kunsten er å ise ned kneet med ein gong vi kom heim. Har så og sei ikkje strikka i dag, men nå blir det godstolen og strikketøyet som blir prioritert. Ha en fin lørdagskveld folkens

2 kommentarer

matja

13.09.2008 kl.18:34

Åh,det så godt ut.Kos dere.Ha en fin kveld.Klem:)

Falkunge

14.09.2008 kl.10:33

Så gøy at dere prøvde oppskriften min, og bra at den falt i smak :) Fint å høre at du kom deg litt ut også. Håper ikke kneet plager deg i dag! :-)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits