Høsten skifter farge

hst 2008 001
Høsten kjem krypende. Noen av trea har alt skifta farge, andre er like grøne. det er i grunnen ein fargerik tid vi er inne i. I alle fall visst vi får beholde det fine veret. slik at vi kan ha glede av at skogen skiftar farge
Eg driv og strikker og strikker på julegaver til småjentene. Men det tar litt tid å få det ferdig. Spesielt når eg må ta opp att og må strikke på. Dei veks fortare enn farmor klarer å følge med. derfor er det høsten eg viser fram.
Ha ei fargerik uke folkens.

3 kommentarer

matja

21.09.2008 kl.19:21

Høsten er fantastisk vakker.Ihvertfall når det er noenlunde pent vær.Elsker fargene i naturen på denne tiden.Ønsker deg en fin kveld:)

Fjompen

21.09.2008 kl.22:46

Høsten er en fin tid. Det er så deilig å krype opp i sofakroken, tenne stearinlys, og kose seg med håndarbeid. Ha en fin uke :)

janne

22.09.2008 kl.17:26

se min side, har en liten overaskelse til deg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits