48 år

hst 2008 006
I dag er eg 48 år ung.
Eg har fått så masse oppmerksomhet at det er heilt nifst. Har vannfast maskara og bra er det :D.
Masse telefoner, sms er, mailer, hilsner på facebook, og ikkje minst hilsner her. Eg er vel priveligert vel?

Skulle jo vist frem alt eg har fått, men velger blomstrene. Dei var nydelige . Grunnen til at eg viser frem dem og bare dem, er at blomster dør, det  gjør ikkje alt det andre.

Kåpa regner eg med å kunne bruke i flere år, cd en kan eg spele mange ganger, vesker, tolettvesker, smykker og armbånd,  klemmer kan eg ikkje vise frem. Alt det kan eg bruke og ha lenge.

i dag føler eg meg veldig lett og lykkelig.

har fått inkalling til MR at den 10. nov, da regner eg med at en ny dag for ny operasjon blir resultatet av det. Så får vi sjå kva som skjer etterpå.

Målet mitt om Bergenstur før jul, ser vansklig ut, men det er fortsatt målet.

Ha en fin dag folkens

8 kommentarer

ingrid

08.10.2008 kl.00:30

Sniker meg inn her også og gratulerer deg så mye med dagen Greta;)Høres ut som du har fått en dag med fine minner og gledelige gaver;)Så nærmer det seg MR da - og en operasjon. Slik som det er fatt er det bare å krysse fingre for deg og det forestående.PS!! Bergen består og tar i mot deg når du kan, og skulle du komme en tur, så er kaffen på meg;)Ha en fin natt - og ja, nå blir det vel overstått bursdag;)Klem fra Ingrid

Falkunge

08.10.2008 kl.03:28

Gratulerer så mye med dagen!! Visste ikke at det var i dag.. Eller det blir vel "i går" for deg nå... Men her jeg bor er det fremdeles 7. oktober ;-)Og lykke til med MR og operasjon om det blir til det! Klem.

Lenestyle

08.10.2008 kl.08:02

gratulerer med gårsdagen. høres ut som om du har hatt en super dag :)

Britt Inger

08.10.2008 kl.08:22

Hei.Gratulerer med vel overstått bursdag:-)Her inne var det masse fint å se på:-)

Greta

08.10.2008 kl.10:45

Britt Inger: Eg kunne ikkje skrive noe på din blogg. Derfor skriv eg her, så håper eg du ser det.Nydelig lita tulle, men flott strikke sett. Vet ikkje kva som er finast eg, tulla eller strikkesettet.Tusen takk for bursdagshilsen. Ikkje verst å bli huska av så mage både ny og gamle bloggvenner. Må kommentere det søte babytøflene også. dei likte eg. Har du ei enkel oppskrift på dei. eg har problem med å lese slikt(dysleksi) viss du har ei fin oppskrift og vil dele den er emailen min. gretabuhagen@yahoo.no.Og så var det dei skikkelige tøffe vottene,kjæreste vottene, dei var berre heilt knas. Flott blogg du har. klem

hobbystua

08.10.2008 kl.16:05

Så fint at du har fått time til MR,da er det bare å krysse fingrene at det blir en oprasjon og at du kan komme deg innen jul.Det er jo en begynnelse og kanskje en slutt på det vonde du sliter med.Det er jo fint at du har håndarbeider og drive med.Det er en god medisin det og.Ha en fortsatt fin dag.Stor klem fra meg.

Mayeliz

08.10.2008 kl.22:20

Gratulerer så mye med dagen!! Jaja, da er du iallfall eldre enn meg, hehe... jeg ble nemlig BARE 47 i år ;-) Men uansett; vi får tydeligvis bare tåle at vi er kommet i reperasjonsalderen ;-)Ha en fin dag, og kos deg med fam. og sikkert mange pakker .

Unsepus

09.10.2008 kl.13:03

Gratulerer med overstått dag!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits