Høst ute og inne

hst 2008

Nå er det skikkelig høst ute. Regner på tvers. Det er veldig godt å vere inne. Inne å kose seg med strikketøy og gode venner.
I går kom ei veldig god vennine på besøk. Ho har vore bortreist siste uken. Hadde vore innom blomsterbutikken og falt for dess blomstrene. Dei hadde mine farger, så ho måtte berre kjøpe dem til meg. Snill ja. Eg elsker blomster (kven gjør ikkje det)
Desse var herlige. Men er det noen som veit kva dei heiter. Deipå butikken visste det ikkje en gang. Det er litt merkelig syns eg. At dei ikkje veit kva dei sel. Da veit ein jo ikkje kossen dei skal behandles heller.
Blir veldig glad om noen veit kva dei heiter.

Har prøvd å bidra litt med husarbeid i dag. Klarte berre litt, men istede for å vere sur fordi eg ikkje klarte meir, er eg glad for det eg klarte :), sånn må det vere.

skal ikkje elgge ut noe produkt i dag. Enkelte syns eg legg ut for mye hehe. Tar det ikkje til meg , i alle fall ikkje som kritikk :D

Håper alle Hadde en fin lørdag (at dei som hadde anledning brukte den godt og riktigt *fnis*)
Så ønsker eg alle en strålende søndag.
KLEM

3 kommentarer

matja

12.10.2008 kl.11:00

Så flotte blomster.Vet ikke hva den heter,har aldri sett den før.Husarbeid får jeg ta når småen er reist hjem.Han rydder så det holder hihi.Ha en fin dag.Klem:)

hobbystua

12.10.2008 kl.11:01

Hei.Koselig med blomster,og alltid hyggelig å få.Her har vi sol,men det blåser litt.Kos deg innendørs du og så ses vi på bloggen igjen.Er vel bare å skrive og legge ut,kan vel ikke være mulig at noen bryr seg om det vel.Klem fra meg.

Anne-Irene

12.10.2008 kl.11:04

Nydelige blomster :D Jeg aner hvertfall ikke hva de heter, men eg har no ikke peiling på blomster i det hele tatt.. heheEg syns ikke du blogger for mye. Det er jo då det e gøy å følge med på blogger når folk legger ut ting ofte. Er ikke det litt av vitsen da? Fortsett og blogg ofte du, det er bare gøy :DKlem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits