Tøfler ett oppskrift fra Matja :)

mine strikkerier 177
Her er tøflene som eg har fått oppskrift fra Matja for lenge siden. Det tok tid før eg rakk å prøve dem. Skal strikke flere av desse. Men eg trur eg skal prøve med en litt "langsommere" felling neste gang i alle fall viss eg skal bruke samme garnet.
Har stikket dem av Big Fabel. Syns dem ble veldig fin og gode og varme, men litt klumpete helt fremme. Får se hva eg gjør.
Pc eller internett er en super oppfinnelse. Da kan man"prate", skrive med hverandre, selv om en er langt vekke.
Er mye inne på ett forum og diskuterer og skriver med folk som har opplevd det samme eller lignenede ting som meg i ung alder og her på bloggen. Eg skriv og skraveler i veg og får god kontakt emd enkelte. Så mailer vi og bruker msn. Så sjølv om eg sitter berre her i stolen, har eg mange å "snakke" med.
Eg har vore igjennom en del i livet på godt og vondt. Det gir erfaring og da er det godt å kunne gi råd og synspunkter til dem som sliter, når dem vil ha det.
Det er kjekt å oppleve att det er bruk for ein.
Blir litt sånn tankefull når det er så trist og mørkt ver ute.
Men nå skal eg ta frem strikketøyet og se hvordan sokkene til småjentene i fabel vert.
Ha ein fin dag i den mørke høst dagen.
Husk at ett smil eller klapp på skuldra og en klem, kan redde dagen til noen som sliter.
Sender en klem til alle som vil ha det eg i dag.

7 kommentarer

hobbystua

23.10.2008 kl.10:32

Hei Greta..Du har strikket fine sokker,dem har jeg laget flere av også.Ellers synes jeg det er fint at du har venner på nettet,og at du kan ha glede av det.Nå blir nok ikke jeg så mye på nettet,for har begynt å rive gammel tapet fra stua.Nå skal det pusses opp ja.Det tar tid.Men skal nok innom å se her også.Ønsker deg alt godt i høstmørket.Gjøre det beste ut av det.Klem fra din venn:)

Anne-Irene

23.10.2008 kl.13:55

De var kjempefine :D

matja

23.10.2008 kl.16:49

Så flotte de ble.Her strikkes det ørevarmere og pulsvarmere.Vesla skal i bursdagsbesøk på søndag og jeg prøver å krympe garnlageret.Kos deg i uværet.Klem:)

Mayeliz

23.10.2008 kl.20:25

Flotte tøfler og sokker ( i forrige innlegg):-)Forskjellige forum og msn er genialt når man vil ha kontakt med folk, godt å høre at du har mange å prate med.Hørte ei gang noen som var så bekymret for "denne tiden man lever i" - hvor internett overtok det sosiale livet til folk - Jeg har iallfall ikke pratet med så mange folk jeg ikke "egentig" kjenner som etter at jeg fikk meg Pc. I tillegg til dem man har rundt seg, prater man jo med folk hver dag :-)Ha en fin kveld

silje irene

24.10.2008 kl.08:07

De så gode ut;-) kjekt å kunne utveksle oppskrifter;-)Ha en fin dag.

JANNES VERDEN

24.10.2008 kl.10:13

tusen tusen takk for pressangen til tony, ble helt rørt til tårer, tusen takk. disse kommer til å bli flittig brukt i barnehagen...

unniirene

24.10.2008 kl.21:20

De var kjempe fine, så skikkelig varme og gode ut. Klem fra unni. :-)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits