Vennskap betyr veldig mye

nytt bilde

Eg må verdens heldigste. Får oppmuntring og vennskaps awarder . eg begynte å blogge da eg vart sittende på grunn av foten. Tenkte at eg kunne da prøve. fikk fort noen bekjente som senre ble mine venner. Har etter kvart fått mange venner. Har aldri møtt enone av dei eg kaller mine vennr her inne, på ordetlig, men det er berre fordie g sitter her. Når eg har fått skifta kne og fått trent meg opp att, så er det ikkje så mye som skal stoppe meg. skal oppsøke dere alle sammen. både i øste og vest sør og nord. heheh.
eg føler emg så glad

8 kommentarer

Mayeliz

23.11.2008 kl.18:50

Så koselige awards du har fått - dem er deg vel fortjent :-)Ser du har vært produktiv med sokkestrikking og de hvite med flettene var kanonpene ;)Godt du har noe på pinnene når du nå snart skal inn på sykehuset - det kan bli mange og lange timer der, men sikkert også timer med opptrening... Ha en strålende søndagskveld :-)

silje irene

24.11.2008 kl.08:12

Hei hei. Så lurt å begynne å blogge når hverdagen blir forandret! jeg begynnte for alvor med strikking og andre hobbyer når jeg ble syk, Når en blir syk og ikke kan fortsette slik som før det er da en ser hvem som er ordentlige venner..... Er ikke alltid lett for "friske" å skjønne hvordan vi egentlig har det... Men uansett er det utrolig kjekt å få nye venner;-) Når du er oppe å går igjen og skal ut på landeveien å møte dine nye venner håper jeg du tar turen til Bergen:-) Hadde vært kjekt å møte deg;-)Masse lykke til med alt du skal gjennom.Klem

mari59

24.11.2008 kl.13:01

Å, så koselig award :) Det fortjener du :) Titter i bloggen rett som det er jeg, og jeg synes du har masse fint. Ha en fortsatt fin mandag, og ei super kreativ uke :)

mari59

24.11.2008 kl.13:20

Heisann! Jeg brukte samme nick..og det var meg ja...kanskje det ble en feil :)

marianne

24.11.2008 kl.13:23

Ja, ikke sant..jeg surrer litt med de forskjellige navn, har nok for mange forum å være i..men,men :) Joda, operasjonen var vellykket, fjernet livmor og eggstokker. Litt usikker på om det var ondartet, men heldigvis ikke. Var på Radiumhosp. og du verden så fint sted, men masse triste skjebner også. Men en fin plass når man trenger den type hjelp.Men jeg har det bra, og formen blir bedre for hver uke:)

marianne

24.11.2008 kl.13:24

Nå har jeg funnet ut av det...skrev nicket jeg har på nettby:) Alderen merkes tror jeg...hihi....

marianne

24.11.2008 kl.13:26

Obs...du kan bare ha marianne, er greit det, for det er den jeg bruker her også, var bare litt susete:) Jeg er 49 da, ble i august..59 står for året jeg er født:) Ikke direkte smart kanskje, men..hihi

Lykketrollet

25.11.2008 kl.21:13

Hei. Gratulere så mye med koselig award..

Velfortjent...

Ønsker deg en herlig håndarbeidsuke videre.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits