Hei alle sammen!!!!!!!! GOD JUL

Da har gamla stååt opp fra de.....
Eg er endelig hjemme att. etter vel 3 uker. Først ei på sjukehus og så 15 dager på opptrening. skulle vore der minst ei uke til, men det får så vere. Nå ville eg heim til jul.
Eg har vorten bedre, men det er lenge til eg kan gå ved eiga hjelp uten krykker. Dei som er eldre og skifter kne vert fortare bra. Grunnen er at eg har gått så lenge med stivt og hovent kne, at eg har bechtrew. Litt kipt å sjå at ei på 70 år vart frotare mjuk i kineet enn eg og så trente eg minst like mykje, men sånn er det berre. den mislykka operasjonen i august gjorde ikkje situasjonen bedre heller.
Men, kva gjer vel det. Eg skal vere flink. Trene tre ganger for dag og begynne hos fysioterapuat for fult over nyttår.
eg er veldig glad for eg maste meg til rehab. For det hadde vore katastrofe om eg skulle reist heim etter 7 dagar.
Nå ser eg berre fremover og håper å vere frisk i løpet av sommeren.
skal ikkje havne i den rollen som eg hadde før eg dro. Eg må ha eit anna liv, enn å sitte i stolen, med pc og strikketøy.
Trur det var ein som syns eg vart noko passiv :). Sånt smitter.
Tusen takk for alle hilsner og tilbakemeldinger eg har fått.
er så kjekt å vite at det er mange som har tenkt på meg:)
Skal gå igjennom alle bloggene og skrive litt til alle, når eg har fått summet meg litt.
Nå skal eg berre kose meg med familien noen dager. I romjula skal eg skrive mer her og så må eg til med Nyttårskort. Har ikkje blitt skrevet julekort heller i år.
DA vil eg i førstemgang få øanske dere alle en RIKTIG GOD JUL.
STOR JULEKLEM TIL ALLE

11 kommentarer

matja

23.12.2008 kl.18:06

God Jul til deg og dine.Kos deg masse.Klem

Strikkepinnen

23.12.2008 kl.20:11

Koseligt å sjå der e liv i deg. Nå blei eg rett å slett glad. Har savna deg.Ønske deg og dine ein super duper Jul.Juleklem til deg.

Hobbystua

23.12.2008 kl.20:38

Hei Greta.Så godt det var å se at du er på bloggen igjen.Har savnet deg utrolig mye.Håper du får en god jul med familien,og at du får slappet av og komme til hektene igjen.Men nå sier jeg riktig god jul til deg.Vi ses på bloggen snart igjen.Du har jo litt og ta igjen nå.Stor juleklem fra meg:))

Mayeliz

23.12.2008 kl.22:03

:-)) Så flott å høre fra deg igjen - og lykke til i tiden som kommer.Nå får du trene og komme deg på bena, og selv om det vil ta tid, vet man jo at det blir bedre etterhvert :-)God jul til deg og dine.

IhKdesign

23.12.2008 kl.22:39

Hei hå nå er det jul igjen - ogGreta kom sig heim;))Bruk Juledagene til kos og samvær med familien.SÅ kommer Januar med deg på bedringens vei hvor trening og "ståpåviljen"(som jeg tydelig leser at du har;)))som fokus;)Beste ønsker for deg og dine..GOD JUL og GOD Bedring Greta;)Klem fra Ingrid

unniirene

23.12.2008 kl.23:33

God jul til deg og dine. :-)Juleklem fra Unni. :-)

Falkunge

23.12.2008 kl.23:49

Så fint å ha deg tilbake, Greta! Ønsker deg en virkelig god jul! Klem!

Trulte H

24.12.2008 kl.08:39

Koselig se deg på bloggen igjen. Og ønske deg en god jul som mulig.

Turi

24.12.2008 kl.14:05

Kjekt å høyre frå deg. Ønskjer deg ei rektig go jul. Eg er på juleferie hos mine foreldre i Gloppen no.

Pia81

25.12.2008 kl.18:49

God jul. Så godt og se at du har skreve litt til oss. Håper du har hatt en kjempefin julefeiring. Klem

Ronille

25.12.2008 kl.20:59

Heisann. Tusen takk for Julehelsinga. Kjempe koselig å høre fra deg, og at du føler deg bedre :) Japp, nakken er bra, måtte til med morfin for å døyve den værste smerten eg nokon sinne har opplevd, og ja eg har fødd 2 ungar, hatt opptil fleire prolapsar, betente visdomstenner etc, men denne gangen tok kaka.. No har vi hatt mannen min sine 2 barn med familie på besøk, og minsten min har reist til pappan sin, so no er vi i avslappings modus. Mannen min reiser på jobb i morga, han skal til Frankrike i ca 14 dagar, så da blir det meg og lisje snuppa att. Eg skal bærre slappe av og kose meg resten av jula, og ja selfølgelig strikketøyet er i nærheita :) Ha ei fortsatt fin juleveke, og kos deg alt du greier.Stor klem fra Ronille

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits