Award


award00312298722381

Eg hadde fått meg ein Award frå min kjære vennine  Matja http://matja.blogg.no/ mens eg var vekke. Er så taknemmelig. Eg vil gi award'en til alle som tenkte på meg mens eg var bortreist for å bli bedre i mitt lille kne. eg er verdensheldigste som har så mange venner. stor klem til dere alle.

3 kommentarer

TippTopp

25.12.2008 kl.23:20

Hei:) Hva skal til for at du blir hektet på å lese en blogg? Og hva er en bra blogg?;P

ihkdesign

26.12.2008 kl.03:12

Hei kjære Greta;)Du er vel verd mang en AWARD.. Du er tross dine plager en inspirasjon for oss som besøker din blogg. Jeg laget en AWARD til deg jeg også, men vet ikke helt hvordan man gjør dette kjent. Det går jo ikke ann å legge den inn her på din side. Kanskje blogg.no burde forbedre denne biten slik at man kunne dele den ut til den man vil?? på rettmessige sin side;)))Jeg ønsker deg all god bedring. Klem fra Ingrid

matja

26.12.2008 kl.08:44

Den har du ærlig fortjent.Godt at du er tilbake igjen.Har savnet deg masse.Stooor klem:)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits