Enda ein award

kopi2av08ingridsiergodjul1229942666på min oppdateringsrunde fann eg ut at der låg enda ein award og venta på meg. Eg er heilt målløs. Får berre takke og bukke. Ikkje anna å gjere med det.
http://ihkdesign.blogg.no/ var det som hadde denne tøffe awarden på lur til meg.
Fortsatt god jul min kjære venner

Én kommentar

Eva Petronella

26.12.2008 kl.14:53

Gratulerer - du har så flott og inspirerende blogg, at du fortjener helt sikkert å få awarder :-)Du spurte forresten, i bloggen min, om jeg har noen ideer til hva du kan strikke av det flerfargede alpakkagarnet du fikk i julegave. Vi fikk jo nesten likens gave, du og jeg - og jeg har tenkt på å etterhvert strikke meg et Foggy Seas Scarf, designet av Jennifer de Graaf (link i bloggen min). Tror det holder med 3 stk nøster til et passe skjerf :-)Lykke til med strikkingen din :-)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits