Blomster på sjukehuset og på rehab.

desember 2008 019

Hei, eg er jo som kjent verdens heldigste. Dekorasjonen over ser dere hvem det er som har sendt til meg. Min gode vennine Matja. Den var nydelig og den fikk vere med til Valdalen også. den holdt seg fin heile tida.

desember 2008 002
Denne fikk eg med ei veldig god vennine herfra. Den kom en time etter at eg kom på Muritunet.
Eg er heldig som har så mange venner . Ikkje berre dem som sender blomster, og gir meg awarder, men også alle dem som tenker på meg, har sendt meg hilsner , sms er , mailer  og ringt. Og alle som har tenkt på meg. Det er tross alt 2berre2 skifte av kneprotese. Det er stort for meg, men det er berre en liten ting iforhold til hva andre sliter med.
Vil nok en gang sede en takk til dere alle.
romjulsklem fortjener dere også :D

3 kommentarer

matja

26.12.2008 kl.19:24

Så kjekt at blomsten falt i smak og at den holdt seg pen lenge.Har nettopp kommet hjem fra julebesøk.Imorgen skal jeg bare være hjemme å kose meg.Synd at Torstein er blitt syk.Hils så mye og ønsk ham god bedring fra meg.Stooor klem til dere begge:)

Turi

27.12.2008 kl.10:10

So fine blomster du fekk, kjekt at dei heldt seg lenge.Skal på julebesøk til storesysta mi i dag.

silje irene

27.12.2008 kl.16:23

Vell overstått operasjon!! Håper du kommer deg fort på beina igjen:-) og at alt gikk som planlagt..Her er det julefred i heimen og det liker vi, har ikke blogget på lenge, har vært kjempe opptatt og det er jeg ikke vant med så har sovet når jeg har hatt mulighet til det. Ønsker deg og familien er fortsatt fin romjul. Klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits