Eg elsker blomster og det er det flere som vet :D

desember 2008
Denn vakre buketten fikk eg da eg kom heim lillejulaften. Det var fleire overaskelser på lur. Ei vennine av Monika har i fleire år vore som ei "datter" for meg. Nå hadde eg ikkje sett ho på ett år. Dei fortalde meg den 22. at ho ikkje kom til å vere her den 23. når eg kom att. det vart eg så klart litt lei meg for.
Da eg kom heim møtte Stian og Monika meg i døra med ein stor klem. Eg var glad for å komme heim. I det eg trådde inn i leilgheta, titta det ett lite fjes fram bak ryggen på dei to andre. Der stod "lisje dattra" mi.
Gjett om eg vart overaska og glad. Og så fikk eg denne søte buketten :D.
Som sagt eg er verdens heldigste dame.
Ha ei fortsatt flott romjul, jenter

4 kommentarer

unniirene

27.12.2008 kl.12:40

Så koselig med en så hyggelig overraskelse. Ønsker deg og dine en fortsatt god romjul.Juleklem fra Unni. :-)

Livm

27.12.2008 kl.20:45

Det var da utrolig koselig for deg! Herlig med slike overraskelser. Fortsatt god bedring og ha ei fin romjulstid!

matja

27.12.2008 kl.21:16

Så koselig dette var.Kjekt med sånne gledelige overaskelser.Nydelige blomster.Ha en fin kveld:)

IhKdesign

28.12.2008 kl.11:59

God romjul Greta;)Det er akkurat slike "små overraskelser" som varmer spesielt;)klem fra Ingridog fortsatt gooood Bedring.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits