Nytt år! lommetøfler

desember 2008 036
Da har eg begynt på den store posen med påbegynte produkt. Desse er fargerike. Min elste sønn prøver dem på seg. Han skjønte ikkje kva det var eg ville han til å gjere når han såg lommetøflene. Men vips så satt dei på foten.
Desse trur eg skal ligge klar til folk som komme på besøk en kald vinterdag. Greit å ha noe på beina da.

Harmange produkt i posen min. Det er derfor ei stund til eg kan begynne på det sore produktet. Må ein tur til Førde også for å kjøpe garn til det. Visss det ikkje er nokon som skal en tur på sparkjøp i den nermeste fremtid. Da må dere gi beskjed, så kan dere handle for meg og sende det. Så sender eg penger tvert.

Eg fikk også 2 nøster med håndfarget tynn alpakka til jul. Med beskjed om at eg skulle strikke noe til meg sjølv for dem. noen som har ett forskalg av kva eg får av to nøster?

Ha eit produktivt år folkens

8 kommentarer

matja

01.01.2009 kl.16:04

Flotte og fargerike tøfler.Kjekt å ha på lur til gjestene.Godt å bli ferdig med litt av det som ligger i strikkekurven.Som du skjønner så er det ikke lett her i huset,når det stadig dukker opp viktigere ting.Sokkene er alt på pinnene,så jeg håper de er ferdig om noen dager.Ha en fin dag:)

Fjompen

01.01.2009 kl.18:19

Deilige tøffler du har strikket. Og flott garn du har brukt. Ønsker deg og dine et godt nytt år :)

Grete

01.01.2009 kl.20:58

Hei, her kommer første hilsen fra Kroken i år: Det lover godt!Hilsen Grete

silje irene

01.01.2009 kl.21:12

Hei. Godt nytt år!! Likte de tøfflene:-) Jeg har funnet frem strikketøyet igjen i dag:-))

Guro

01.01.2009 kl.22:10

Godt nyttår! Dette året må jo bli tusen ganger bedre enn det gamle, selv om det er hardt arbeid å bli bedre. Trist å lese om alt du har vært igjennom, men nå håper jeg virkelig at du får det bra. Klem fra Guro

Turi

01.01.2009 kl.22:12

Gødt nytt år!Tøflene er fine dei, kjekt med mange farger. Ha ei fin kveld.

Anne-Irene

02.01.2009 kl.12:03

de va stilig =)fargerik og fin.Ha en kjempefin helg!Klemmen

Karipia

02.01.2009 kl.19:34

Så flotte lommetøfler.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits