3. januar/kva vil denne dagen bringe med seg?

Vart ikkje ferdig med det eg strikka på i går, men eg kan ikkje holde munn alikevel :D

Eg klarte å lage middag i går heilt åleine. Hadde med stolen og stilte den inn slik att eg kunne sitte litt og stå litt og brukte den for å komme frem og tilbake.
for øyeblikket er det veldig greit at kjøkkenet er lite.Da når eg det meste uten å måtte gå noe serlig.
Det gjorde godt for meg sjølv at eg klarte å lage den middagen og uten at eg fikk ekstra verk i foten.
Har også trappa litt ned på tabelett bruken, sjølv om den er i høgste laget fremdeles. Men, det er viktig at eg kalrer å bruke kneet mest mulig, spes når eg trener. Så derfor må eg bruke litt (dop)

Målet mitt for dagen i dag, er sjølvsagt mine to treningsøkter. I tillegg har eg planer om å få kjøkkenet slik eg vil ha det. Må ta det i etapper, så derfor vert det rot først. Men eg har heile dagen på meg og trur ikkje det stresser noen at kjøkkenet er rotete ei stund.
Må fådet litt mer praktisk og ta vekk det som ikkje treng å vere der. Så håper eg at eg kan få ferdig sokkene egstrikker på. HAr så lyst å begynne på dei fine pulsvantene eg fikk omsett oppskrift på i går. Men, sokkene skal vere ferdig først.

Kva planer har dere for dagen i dag da?

10 kommentarer

matja

03.01.2009 kl.10:25

Så flink du er.Litt rot på kjøkkenet går helt greit.Det er det nødt å bli når man må omøblere litt.Her går det i sokkestrikking.Ikke helt fornøyd,men skal fullføre prosjektet.Vet nå hva jeg må gjøre annerledes.Ha en flott helg vennen:)

silje irene

03.01.2009 kl.11:18

Hei. Jeg ble veldig glad på dine vegne når du klarer noe som er vanskelig for øyeblikket!! Kjenner igjen følelsen og du skal være stolt av deg selv, stå på:-)) Min plan i dag er å strikke på en genser/tunika til nabojenten, planen var at hun skulle få den til jul men klarte ikke å få den ferdig siden formen ikke var på topp. Hun fikk strømpebukse og pologenser til jul så nå må den bli ferdig. gleder meg til å gi den til henne:-) Ha en strålende dag og lykke til med kjøkkenet:-)

Lykketrollet

03.01.2009 kl.11:34

Du er flink..

godt å høre du er på bedringens vei.. Stakk innom for å ønske deg ett herlig nytt år med masse kos og håndarbeide..

Her er det 10 kalde ute, men har vel kommet opp i + 15 inne, så det hjelper seg..(brrr). Dagens planer er å strikke litt, kose meg litt og ikke gjøre mye, er for kaldt ute til at jeg orker ut, iallfall enda.. Hatt en liten opprydning

litt av garnet mitt, og vurderer å fortsette litt med det..

Ønsker deg og en fortsatt fin lørdag..

Anne-Irene

03.01.2009 kl.12:51

Så kjekt å høre at ting går den rette veien =)Helt utrolig bra at du føler framskritt, selv om det "bare" er å lage en middag. Viktig å ha realistiske mål og det har jo tydeligvis du =) Ofte de små ting som utgjør forskjell.I dag skal jeg til en venninne å spise middag og spille Buzz på Playstation. Stille og rolig helg.Tenkte kanskje å få begynt å plukke vekk litt julepynt og, men får se ka det blir til.Ha en strålende lørdag, og lykke til med kjøkkenet =)Klem

Turi

03.01.2009 kl.13:14

So bra at du klarte å lage middagen i går.Ha ei riktig fin helg.

Hobbystua

03.01.2009 kl.14:33

Hei på deg Greta.Skjønner at du har vilje,og det er jo bra at du kommer deg.Planen min for dagen var egentlig å rydde og strikke litt,men har ikke kommet igang enda.Ha en fin helg og kos deg med god samvittighet når du er ferdig med utført jobb for dagen.Klem fra meg:))

ihkdesign

03.01.2009 kl.15:57

Hei på deg Greta;)Du er jo flink da..Kjøkkenet er ikke Julete lenger.Middag med få hjelpemidler og nedtrapping på tabletter.Dette går jo i fin flyt høres det

ut som;))Jeg holder på å strikke på pulsvarmere nå.er ferdig med et par creme så dem legger jeg inn nå.Ønsker deg en fiiiiin lørdagskveld.klem fra Ingrid

Trulte H

03.01.2009 kl.19:28

Flott å høre at det går fremover med deg. Mine planer for dagen var å strikke litt på et sjal, og lage middag. Og få oppatert noen sider på internett. Jeg har fått strikket og laget middag, men så ble jeg hektet på et idiotspill på sol sine sider. Men nå skal jeg strikke litt til, og så er det jo en dag imorgen også.

mimouna

04.01.2009 kl.16:46

Synes du er flink jeg, og med vilje og innsats går det riktig vei! Det gjelder å sette seg små, oppnåelige delmål, mestringsfølelsen er viktig! Jeg har planer om litt striking i dag, men først er det middag. Vi har vært ute på tur med livt som innsats, det er speilglatt alle steder. Men litt frisk luft må ma jo ha likevel, ungene går på veggene ellers. Gleder meg til hverdag med skole og barnepark i morgen.

:o)Ønsker deg også en fin uke.

janne

04.01.2009 kl.17:09

VET IKKE HVA BORDET HETER DESVERRE

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits