Pulsvanter til meg sjølv og statusoppdatering, en god en

pulsvanter til mor
Hei alle sammen:D
For det første så er eg veldig stol over at eg har klart å strikke desse pulsvarmerne her.Dei heiter
Merletto fingerless mitts avJody Scofield. Det er ei god bloggvennine Liv M http://livs.hobbyblog.net/ som har vore så grei og omsatt oppskrifta for meg. omsatt den på en slik måte att eg forstod den. Når eg først var komme inn i mønsteret, var det ikkje vanskelig i det heile tatt. Det ser berre vanskelig ut.
eg har strikket dem i håndmalt tynn alpakka fra du store alpakka. Fikk to nøster av Monika  og sambueren til jul. Brukte berre ett nøste, så da har eg ett nøste att. Lurer på om eg skal strikke emg en hals eller noe av det nøstet.

Er veldig godt humør akkurat nå. har vore hos fysio terapaut i dag og ho var virkelig fornøgd med meg. sist eg var hos ho var eg skikkelig deprimert, alt gikk tung. Livet var tungt. Og eg hadde dårlig gange med krykker, eg hadde dårlig strekk og berre 65 grader i bøy av kneet.
i dag gikk eg fint med berre swtøtte av krykkene, bortimot full strekk og etter oppvarming 90 grader bøy. fikk masse skryt. Gjett om det gjorde godt.
Veit at dt fortsatt tar tid, men nå viet eg at eg klarer det om eg vil, og det vil eg jo.
Det er jo slik med oss mennesker at trur vi at vi skal kalre ting og vil vi det nok, så kalrer vi det. Tror vi derimot at det ikkje går, så kan det godt hende vi får rett. psyken påvirker oss i alt vi gjør og foretar oss.

Sola tittet så vidt inn igjennom vnduet her i dag. Var vel ikkje emr enn noen minuttet, men det var så koseligt. Det går mot lysere tider folkens. Tenkt på det når dagene blir tunge. At nå går det berre en vei.

Vi kommer nok til å møte både opp og nedturer i tida og året som ligger forann oss, men eg tru at i alel fall for min og vår del så blir det til slutt ett godt år. 

Gleder emg til mye. Men eg gleder emg i alle fall til Juni, det blir en kjempeflott månad på amge plan. det trur eg virkelig på.

Har dere opplevd noe posetivt i dag? Noe som har oppmuntret dere og som dere vil dele med andre.?

Ha en super dag resten av dagen og resten av uken også.

17 kommentarer

ihkdesign

07.01.2009 kl.17:08

Jeg tror på deg jeg også Greta;))Du er fornuftig og flinke..Og jeg tror det blir et godt år ja -tross finanskriser og andre kriser,,,;)Fingervantene var bare såååå fine.'Stå på - "ta tiden" til hjelp(tid er det vi har like mye av hver dag om vi bare husker "å bruke den riktig")og da blir du bra "med tiden" vettu;))Stor "bli bra klem" fra Ingrid

Hobbystua

07.01.2009 kl.17:36

Fine ord du har skrevet der Greta.Og pulsvantene du har strikket er kjempefine.Ser ut som du klarer det meste du.Jeg har fått en hyggelig melding fra deg i dag,så det du skrev der det gledet meg og høre.Kos deg videre utover kvelden.:))

matja

07.01.2009 kl.18:30

Kjempefine pulsvarmere.Du er utrolig flink,både med strikking og trening.Er godt å høre at fremgangen er så stor.Gleder meg masse på dine vegner.Ha en fin kveld.Klem:)

Turi

07.01.2009 kl.18:32

So flink du er. Pulsvaemarane er flotte.

Strikkepinnen

07.01.2009 kl.19:35

Fine pulvanter du har laga.

07.01.2009 kl.19:46

Flotte pulsvarmere =)Fantastisk at du gjør sånn framskritt! Og ikke minst at du holder på viljen. Det er som du sier, har du ikke psyken me deg, så klarer du ikke det du vil. Men dette går jo veien for deg, virkelig :DHa en strålende kveld, no begynner eg på jobb eg :DKlemmen

Anne-Irene

07.01.2009 kl.19:47

Den siste der var fra meg altså :D

Trulte H

08.01.2009 kl.16:33

Så koselig å høre at det går framover, og at humøret er på vei oppover igjen.Pulsvantene var bare helt lekre.

ihkdesign

08.01.2009 kl.19:02

Hei på deg Greta;)Så at du også ville ha oppskrift på UGLA.Jeg har lagt den inn på siden min så nå kan duhente den der og kopiere den; http://ihkdesign.blogg.no/1231430247_oppskrift_p_heklet_gr.htmlKlem fra Ingrid

ihkdesign

08.01.2009 kl.19:06

http://ihkdesign.blogg.no/1231430247_oppskrift_p_heklet_gr.htmlHei på deg Greta;)Så at du ville ha oppskrift på UGLA du også.Nå kan du hente den hos meg;)Klem fra Ingrid

Mayeliz

08.01.2009 kl.20:46

Klart det blir et flott år (for oss alle sammen). Flott å høre at det går så bra fremover med deg, ønsker deg alt godt :-))Nydleige pulsvanter du har laget. Jeg har også planer om å lage meg det, men så er det alltid noe annet som havner på pinnene mine, heheHa en fin kveld, Greta

Ronille

09.01.2009 kl.10:10

Ønsker deg ei fin helg :)

Trulte & Rainwolf

10.01.2009 kl.10:26

Regner med at det var du Grete som lurte på om jeg skal oppereres i kneet? Neida, det skal jeg ikke. Jeg har en yrkesskade etter at jeg har røket leddbåndet på 80-tallet, og når kneet blir belastet så blir det betent rundt feste.....og det er ingen ting å gjøre med sier legene. Det jeg har mest problemer med er å sy, og å kjøre bil, for da har jeg beinet lenge i samme stilling og da kommer det ofte smerte. (dette har jo ingen ting med hobby å gjøre da, men ville gjerne svare deg alikevel)

Grete

10.01.2009 kl.11:00

Deilige pulsvarmere! Ønsker deg god bedring, stå på!Hilsen Grete

janne

10.01.2009 kl.19:47

du kan jo velge ut de fire du vil ha, ut i fra bilde, og så sender jeg de på mandag...

mimouna

10.01.2009 kl.20:29

Det var fine pulsvarmere! Så godt at ting går i riktig retning, synes du er kjempeflink jeg. Ønsker deg alt godt framover.

*klem*

Livm

13.01.2009 kl.20:01

Så bra at du skjønte oversettelsen min. Det går ofte litt fort i svingen og da kan det bli litt feil vet du! Håper du fortsatt har det bra og at alt går fremover en dag om gangen! Stå på!!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits