En skikkelig grisete award og referat frå Førdetur

Det har som mange har vore inne på vore mange awarder i omløp i det siste. Det er hyggelig med annerkjennelse og oppmerksomhet.
Denne awarden må eg nok sei at eg sette allermest pris på. Og den er bare min :=).

Tenk å få en griseaward. Var litt småsur da eg vokna i dag. Uten grunn, men humøret var ikkje på topp, og så får eg denne når eg går inn på bloggen min. Vel, dagen er reddet. Er han ikkje skjønn. Eg digger han.

Eg fekk denne av http://stubbetufsa.blogspot.com/
Ho har laga grisen sjølv da ho drev med leire.
Sender en ekstra grise takk til Stubbetufsa
Tar med ett lite referat fra Førdeturen min med det same.
Gledde meg veldig til den turen og var samtidig veldig spent. Ville eg klare å gjennomføre den.
Fann forholdsvis fort ut at det nok vart bilturen som vart den største påkjenninga. Vi har en litt høg bil og dermed er det ett stykke ned fra setet til golvet. Når egsitter liker eg å ha foten opp. Men, fann til slutt ei stilling som var bra. Turen tar ca en time
Først var vi på bohus og bestilte 2 bokhyller en liten skjenk og ett tv bord i serien bombay. Har spisebord, salongbord og ett lite bord i samme serien fra før.
Så var det sparkjøpsom stod for tur. Herr er bilde av det viktigste som vart kjøpt der:
garn 002
Dette er tråd til..........
Kjøpte noen andre nødvendig ting på sparkjøp også. Som hårfarge, flanespysj, 4 nøster silja 2 i brun og to i lilla og så husker eg ikkje meir hehe.
Neste stopp var domus
garn 001
Masse lekkert sokkegarn eller? ikkje berre sokker tror eg. Skal lage karius eller var det baktus skjerf av noe av det gråmelerte til meg sjølv.
Siste stopp på garn hamstringa denne dagen var europris. Har funne ut at Tuva garnet er det beste og eg hadde ikkje meir att av det. Dermed vart dette fangsten der:
garn 003
masse lekkert tuvagarn Og en koselig liten gris. Vel den kjøpte eg ikkje på europris. Den er fra Prinsess i Horten. Dattra mi handlet inn noen nye juleduker for meg og så sa ho at dei hadde en fin gris, om ho skulle putte den i kassa som ho sendte meg , også. Det ville eg sjølvsagt.
Denne grisedama vart så dansende glad for alt garnet eg fikk tak i hehe.

Garnet eg kjøpte på sparkjøp var det min man som betalte for. for det skal bli noe fint til småjentene. Men resten av garnet betalte eg med strikkepenger. Holder meg med penger til ny tråd med det eg tjener på å selge produkt. Litt greit :D.
Vi spiste burger og handlet en del mat også før vi dro hjem.
etter å ha pakka ut og lagt på plass datt eg ned i godstolen og kjente kor sliten eg var. Kneet måtte ises ned en del ganger og eg var spent på natta.
Den gjekk egentlig ganske greit, men var tung og sliten i går og. Men ganske lykkelig.
Eg klarte å gjennomføre turen, fikk kjøpt masse garn. Men, det blir ei stund til eg orker å dra ut på ny utflukt.
Men eg klarte det :=).
Ha ei flott og kreativ uke folkens

19 kommentarer

Silje Lien - Designbloggen

26.01.2009 kl.09:47

Haha, artig award!:)

Bittami

26.01.2009 kl.10:26

Ååå, så mye fint garn! Sokkegarnet var virkelig lekkert, og så innbydende ut i kurven:-)Ønsker deg ei god strikkeuke!

Ingrid

26.01.2009 kl.10:40

Hei på deg Greta;)Her var masse nytt og tytt hos deg;)Tenker du er i grisegodt humør nå da med masse nytt garn;)Kjekt å høre at du selger nok til å dekke inn innkjøp av mer garn.Ellers blir det jo en svinaktig dyr hobby, he he..PS!! Blir mye griseprat her hos deg nå..tihi..Gleder meg til å se alt du skal trylle frem av dissegarnbuntene..Ha en knallkoz uke og god fremgang med helsa;)Klem fra Ingrid

Hobbystua

26.01.2009 kl.10:57

Artig griseaward det var,ja den var*grisegod* Så mye flott garn du har fått i hus,,jeg tror det vil komme mye fint ut av det.Etter din tur her om dagen så slipper du sikkert og dra ut på en stund nå,,du har jo fått det viktigste i kurvene dine.hihi.Ha en flott og kreativ uke.:))

Unsepus

26.01.2009 kl.13:10

Gratulerer med vel gjennomført langtur etter garn! Det var mye fint sokkegarn der, regner med du har litt å henge fingrene i fremover nå!! Vet ikke hva som skjedde med den forrige kommentaren min, jeg? Vi får satse på at denne kommer frem i bloggen slik den skal :)

Vivi

26.01.2009 kl.15:00

Griseawarden var kjempesøt - gratulerer :-) Har du forresten prøvd å "bade" i garnnøster du som har så mange av de? Tenker det må være for deg som har strikkedilla, litt det samme som en ballbinge er for små barn :-)

Turi

26.01.2009 kl.16:44

So tøff award du fekk!Mykje fint garn hadde du også med deg heim igjen.Ha ei fin veke og kos deg med spøtet :)

matja

26.01.2009 kl.17:04

Kjempesøt griseaward.Gratulerer så mye.Mye lekkert garn du har fått handlet.Blir spennende å se hva du tryller frem av de.Kjekt at turen gikk greit.Ha en flott uke.Klem:)

Fjompen

26.01.2009 kl.17:45

Ååååå så mye deilig garn du har kjøpt deg. Hvilken type er sokkegarnet? Det så virkelignydelig ut i kurvene sine :)

Strikkepinnen

26.01.2009 kl.18:30

Halle, palle koss møye fint nytt garn du har fått i hus da.Gratulerer med den svinaktig fine awarden. Skal bli spennende å sjå ka du trylle fram.Ønske deg ein fine kveld.

Anne-Irene

26.01.2009 kl.19:47

Så stilig award :D:D:DUtrolig mye fint garn du har fått tak i då! Kjekt å høre at turen gikk fint. Går bare framover med deg, og det e jo fantastisk.No begynner eg på jobb, og skal jobbe til litt over midnatt.Ha en strålende kveld.Stor klem

Ingrid

26.01.2009 kl.20:34

Hei igjen Greta;)JA nå er det bare ca 14 dg til mitt første barnebarn kommer.Gleder meg og er spent som bare det;)Takk for hilsen.Klem og god kveld til deg;)

Falkunge

27.01.2009 kl.03:31

Det var masse garn, det! Koster vel litt :-) Men du strikker det vel fort opp, tenker jeg! Gratulerer med søt griseaward!

Lykketrollet

27.01.2009 kl.12:18

Gratulere med en grisete award. Skikkelig KU - l var den.. Og for en fangst, fikk skikkelig masse kosegarn med hjem, og godt kneet ikke fikk helt sjokk.. Ja kan bytte garn , dersom butikken fortsatt fører det, og at det ikke er for gammelt..

Ønsker deg en fortsatt herlig og kreativ uke..

Nina

27.01.2009 kl.13:15

Åååå, så mye fint garn!! Jeg elsker garn med flere farger i :)

Falkunge

28.01.2009 kl.17:07

se min blogg :)

Bittami

29.01.2009 kl.10:06

Måtte inn en tur til å titte her:-) Og så garnet igjen - og nå har jeg fri, og tid til å kjøre til Spar Kjøp... Gjett om jeg gleder meg? Det skal handles Silja, Safir og noe babyull:-) Ha en nydelig dag!

Anne-Britt

29.01.2009 kl.12:36

Så masse flott garn du har kjøpt. Blir spennende å se produktene. Nå har du mange fine stunder med strikketøyet.

Figgapia

29.01.2009 kl.13:03

Så gøy at du har fått en griseaward.... også fra min tante da. Ja, for Stubbetufsa er min tante, min pappas søster.Det er så likt henne å lage slike flotte ting og å finne på sloke morsomme ting. Kos deg med bare din egen griseaward.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits