Kjedelig innlegg med berre eit par lommetøfler

garn 012

Dette er ikkje mykje å skryte av, men det er det einaste som er blitt ferdig siden eg kom fra Bergen. Eg har strikka masse, men når ein har 10-15 strikk og strikker litt på 2-3 stykker for dagen, går det treig å få noko ferdig.
desse tøflene var ein så lita vennine gave. Så den måtte bli ferdig.

Dei siste dagaene har det ikkje blit tid til ås mykje strikking heller. Eg har vore åleine heime. Torstein er på kurs i Oslo. Eg har baka, baka, baka, og vaska og pussa vindauge. Har ikkje gjort så mykje sidan før påaske i fjor. HAr ikkje klart det og nå klarer eg alt utenom golva og vindauga ute. Det får min kjære mann ta seg av når han kjem heim hihi.

en liten kneeraport. Det løsna litt sist fredag og fysioterapauten min har ikkje vore så fornøgd før. Eg ligg fortsatt milevis etter det eg skulle gjort om eg ikkje var revamtiker, men det er eg. Så lenge både eg og han merker framgang, så er det supert.
No er det å passe på ho Greta så ho ikkje gjer for mykje. For det det har ho ein lei tendens til. VAsnkelig å stoppe når ho først er i siget. Hittil har eg klart å sette emg ned å kvile innimellom.
Nå er eg ferdig med verste sjoget. Så dei neste dagane blir det berre småptuling og strikking. Forhåpetligvis så blir det bra turver også.
Får håpe eg har meir å vise fram ved neste innlegg.
ha ei flott uke

10 kommentarer

Mayeliz

16.03.2009 kl.18:27

Flott at du har fremgang med kneet :-) Men vær nå forsiktig, hvis du har fått beskjed om det. Det er jo dumt hvis du nå "ødelegger" noeVinduspuss, ja.... det burde visst jeg også kaste meg over, hehe

matja

16.03.2009 kl.21:42

Sier som Mayeliz,vær forsiktig.Synes du har vært kjempeflink.Lommetøfler er en kjekk gave og de du har laget er virkelig flotte.Kos deg.Klem:)

Hobbystua

16.03.2009 kl.21:43

Fine tøfler dette da,,og så har jeg skjønt at du har kommet deg veldig nå,energien din er jo på topp nå.Du har jo klart mye de siste dagene,,baker,,vasker,,rydder og strikker og mye mer.Ja det er vel kanskje vårfornemmelsen som kjennes på kroppen??Men du får ta det pent så det ikke blir noe tilbakefall!!!!Ha en fortsatt fin strikkekveld:-))

Synnøve

16.03.2009 kl.21:48

Aldri kjedelige innlegg fra deg :-) Vi digger jo lommetøfler, praktiske og gode :-)

Strikkepinnen

16.03.2009 kl.22:05

Kjekt innlegg fra deg. Kjekt å lesa at du har så stor framgang når det gjelder helså di.Fint mønster og farger du hadde på lommetøflene

JANNES VERDEN

16.03.2009 kl.22:14

KJEMPE FLOTTE DE DER.HA EN FIN KVELD VIDERE

elins strikkeri

16.03.2009 kl.22:22

Synest ikkje lommetøfler er kjedelige eg, dei er veldig praktiske og gode:) Flott at du begynner å bli betre i kneet ditt,pass på deg sjølv og ikkje jobb for mykje!!

Loppelill

17.03.2009 kl.07:57

Det var jo noen veldig fine lommetøfler til gjengjeld da! Artic er garn fra Europris. 100% ull, 16 m på pinne 5 - 6. ;)

Turi

17.03.2009 kl.21:32

Flotte tøfler. Du må huske på å ta deg pauser innimellom :)

Grete

18.03.2009 kl.20:20

Vet du hva? Akkurat de tøflene der har jeg planlagt å strikke de to siste åra. Men du har gjort det! Jeg baker aldri!Håper du tar vare på deg selv!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits