Påsken er over. Monika var modell for meg

halser og slikt 006
Ja da er påsken over for denne gang. Noen har reist og resten reiser i kveld. Da er det tilbake til kvardagen. Det var kjekt så lenge den varte.
Har fått strikka litt da, sjølv om eg har hatt påskebesøk.
Likte veldig godt mønsteret på den øverste pulsvante paret i forrige innlegg, så eg tenkte å bruke det til fleire ting.
Gjorde det om litt og strikka først leggiser.halser og slikt 007

Etterpå fann eg ut at eg kunne lage lue også. Lua kunne kanskje vore noe lengre, men det får våge seg.

Monika sa seg villig til å vere model. slikt paser bedre på ungdom enn på ei litt voksen dame. :=). syns eg i alle fall.

halser og slikt 005

Da vart det eit heilt sett av det. Når ein elgg til pusklvarmerne i forrige innlegg.

Da er det som sagt kvardag att. Torstein reiser på kurs i Oslo att, påskegjestene drar alle 3 og så er eg åleine  nokre dager att. Men, som eg har nevnt før så får eg spennde besøk på fredag. Har aldri møtt ho før, berre hatt mye kontakt på nettet.

Ser ut som påskeveret kom i dag. Kaldt o stålendes sol i dag. Slik er det vel ofte.

Det er deilig med våre. hører fuglene kvitre, sola kommer inn vinduet og varmer opp leiligheta. Bjørka har fått knopper og gåsungene er på vei ut. Da er det gpodt å vere menneske. Våren på vestlandet er noko av det vakreste eg veit om. Når det er fint ver, altså. Sjåkor detgrønnes i skogen, samtidig som fjhelltoppane fortsatt er kvite.

har fått gått ein del småturer i påska, og  dei har blitt litt og litt lengre for kvar dag. Det gjer godt. Har gått litt i naturstien. Der får eg litt meir utfordringer, det er ikkje dumt.

Jo livet kan virkelig vere godt å leve i blant. sjølv om det alltid er trist når mine drar heim til sitt. Det er ikkje så ofte eg ser dem. men så lenge dei ahr det bra der dei er, så har eg det også.

ha ei strålades uke.

10 kommentarer

ina isotalo

13.04.2009 kl.11:16

Fin blogg :)

matja

13.04.2009 kl.12:25

Stilig sett du har laget.Flott mønster og farger.Kjekt å høre at det går greit med deg.Ha en fin dag.Klem:)

Ajende

13.04.2009 kl.12:29

Så flott sett du har strikket. Og fin modell også

stubbetufsa

13.04.2009 kl.12:43

Nydelig med pulsvarmere, leggvarmere og lue med samme mønster! Du har jamen vært flittig i påska!

Trulte & Rainwolf

13.04.2009 kl.12:58

Nydelig sett. Mye jobb på det settet der. Flink du som har fått strikket så mye i påsken.

elins strikkeri

13.04.2009 kl.13:38

Så flott sett du har laga!! Kjekt at du har hatt ein fin påske med koselig besøk,ein kan leve ei stund på gode minner:)Flott at helsa er betre!

Hobbystua

13.04.2009 kl.19:47

Ja vel overstått påske,,men jammen har du vært produktiv selv med gjester i huset.Flott det du har strikket,og passet jo fint på en stilig ung modell også.Ja nå er det tilbake til hverdagen igjen,,og det kan bli godt også.Ha en riktig fin kveld,,,og nyt den:-))

Ann Karin

13.04.2009 kl.20:46

Fint sett du har laga.Fint mønster med fine farger.Ønske deg ei fin uke.

Falkunge

15.04.2009 kl.17:14

Nå må du huske å spise litt pasta mens mannen er borte ;-)

lene

16.04.2009 kl.10:42

Herlige leggiser og lue.. Påsken er koselig, men synes det er deilig når den er over jeg, for da er det lissom VÅR.. Her er det 12 grader ute, solen har lyst til frem og fuglene synger, det er jo bare så herlig. Ønsker deg en kreativ og herlig uke.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits