Oslotur og litt til :=)

Eg har vore ei uke i Oslo. for emg var det ferie og for T var det kurs og ferie.
Det var ei begivenhetsrik uke. Somme dager travlere enn andre, men det var mest morro.
Hadde planer om å bruke mye fotoaperatet, men det vart ikkje så mykje som tenkt.

ikkje fikk eg strikka noe serlig heller. strikka ei halv babybukse, som eg rekket opp att når eg kom heim. Størrelsen stod ikkje i stil med jakka eg strikka før eg dro.

Vi ankom Olso søndag. Da tok vi det heilt med ro. Rusla litt rundt og kjøpte oss noe mat.

mandag traff eg blant anne ei tante og fikk trent i helsestudio. Tirsdag skulle eg treffe Eva Petronella, men så måtte ho på jobb. Da fikk eg gjort unna noen småerender, så eg slapp å gjere dem på travle dager.

Onsdag traff eg ei niese og hennes datter på 9 uker. Koste oss sammen i 2 timer. Det meste av tiden fikk eg holde ho og kose emg med ho. Vi treftest på Akre brygge. På vei inn til sentrum att fikk eg tlf fra ei skulevennine eg ikkje har sett på 13 år. Ho var også i Oslo.Gjekk av trikken på sentralbanen og fikk treft ho ein time. Det var svært kjekt.
Da var det heim og skifte og ordne seg. Skulle ut på det årlige eksetreffet. Eg spiser middag med de kjekke damene som ikkje er gift med svogerne mine mer og ei som var samboer med en svoger som gikk bort for en del år siden. Veldig hyggelig kvar gong.
Torsdag kom Monika ein liten tur inn til byen. Ho hadde da med denne veska som ho har sydd til meg.
008

Den har tre lommer inni og to hemper til å henge nøkler i. veldig praktisk. Er så glad for den. Kjøpte meg lilla paris garn som eg skal strikk meg ein kjole av etter kvart. har desverre ikkje bilde av det, mene g har bilde av garnet eg skal strikke kjole og cardigan til Hildur av
019

Det røde er sisu, det melerte er fabel det skal verte kjole. det blå er falk det skal bli caredigan av.
Denne dagen regnet det heilt til Monika var på toget tilbake til Tønsberg, da letta det.

Fredag var vår eneste dag heilt fri. Vi starta med å trene rundt songsvann, slappa av på hotellet og var ute og spiste middag.
Lørdag kom Monika att. Ho fann ut at eg måtte ha noe anna enn svarte klede når vi skulle i famsamling i Bergen. Ergo bar det ut på butikkrunde. Vi eller ho fann ein fin grønn topp til meg. Om ettermiddagen bar det til Drammen der dei fire nålevende brødrene med fruer. ho som var samboer emd han som døde, var også der med sin nye samboer.Og så var Monika med. Einaste representant for den yngre generasjon denne gangen.
Det var veldig hyggelig. På grunn av min fot har ikkje alle vore samla på 2 år.
Søndag var det på tide å dra heim.
Kjekt å vere på tur , godt å komme heim.

Godt å sove i si eiga seng. Men, eg har fått blod på tann. Planlegger 4-5 nye turer. Men nå må eg få vore i ro og strikka litt noen dager.
Kjem tilbake med ferdige produkter når eg får noe mer ferdig

12 kommentarer

elins strikkeri

23.06.2009 kl.21:14

Hei! Kjekt å høyra at du har hatt ein så fin tur, flott å få treffe gamle kjente og få prate litt med dei. Det er stunder ein kan leve på ganske lenge, så ynskjer eg deg ein fortsatt god sommar og midtsommerkveld:) Klem frå meg!

Y`s design

23.06.2009 kl.21:53

Velkommen hjæm att..hørtes ut som du har hatt en kjempekjekk og trivelig tur til hovedstaden.Ha en fortsatt fin uke!

Turi

23.06.2009 kl.22:09

Høyrast ut som du har hatt ei flott og innholdsrik veke i Oslo.

Toril

23.06.2009 kl.22:15

Skal si du har fått utretta mye på den ukesturen din. Veldig kjekt at du har hatt det så bra. Og den veska....tja...blir du lei av den så kan den alltids sendes til trøndelag ;-) Tuller nå, utrolig flott veske som Monika har sydd til deg. Ha en flott uke med masse strikking. Klem :-)

matja

24.06.2009 kl.08:16

Nyyydelig veske.Høres ut som en kjekk og innholdsrik tur.Litt garn har du fått med deg,så du skulle ha arbeid den første uken ihvertfall,hihi:)Kos deg og ha en kjempefin dag:)

Unsepus

24.06.2009 kl.10:51

Du er jammen mye på farten for tiden, kjekt å høre at du er i fin form til det! Det hørtes lurt ut med eksetreff, det er det gjerne flere familier som burde praktisert etterhvert ;-) Og nå gleder jeg meg til å se hva du skal strikke av alt det flotte garnet du har kjøpt!

Bodil

24.06.2009 kl.17:29

Takk for koselege kommentara i bloggen min :) Så mykje flott du strikkar, og så flott garn du har kjøpt! Ha ein fin kveld :)

Ann Karin

24.06.2009 kl.22:34

Ska sei du farte rundt for tiå. Ja,ja eg une deg den friheten. Velforkjent. Spennende å sjå resultatet av garn fangsten din.Du lurte på ka eg sko laga av lappane. Eg har tenkt å laga teppe av dei. Då trenge eg Måååååången : )))

Ann Karin

24.06.2009 kl.22:34

Ska sei du farte rundt for tiå. Ja,ja eg une deg den friheten. Velforkjent. Spennende å sjå resultatet av garn fangsten din.Du lurte på ka eg sko laga av lappane. Eg har tenkt å laga teppe av dei. Då trenge eg Måååååången : )))

Nina

24.06.2009 kl.23:29

Hei. Så koselig melding du skrev på bloggen min. Jeg har også savnet å være i bloggverdenen. Så nå er jeg endelig tilbake :)Ser du har hatt en hyggelig Oslotur, og fått handla litt. Jeg sliter med å gå ut fra hobbybutikkene her i Oslo uten en pose...blir så fristet :) Hehe!

Reidun

26.06.2009 kl.12:46

Det høres ut som ei god ferieveke!!! Du er flink til å ta iniativ til at familien skal møtast når dere er i oslo, det er bra. Alle ønsker det, men noen må dra det i gang, og den noen er du. I dag har eg brukt opvaskluten eg kjøpte av deg, høg kvalitet,anbefales. Mega sine kluter blir simple i forhold. Ha ein god soldag.

Greta

26.06.2009 kl.17:45

Takk for hyggelige kommentarer Reidun og Toril.Ja dei klutene er spesielle. Det sei alle eg har snakka med som har prøvd dem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits