Kva eg driv med for tida og litt fra fjellturen min i dag

Som alle veit er vi så heldige å ha sommer for tida. Når det er varmt så er det vanskelig å få strikka noe på dagtid. I alle fall med dei tinga eg holder på med no. Får liksom ikkje solt seg med ein diger bunt i fanget.
Men dere kan jo få sjå kva eg holder på med for tida.
Den første er eller skal verete ein kjole som skal til Tønsberg med tid og stunder

008

Dette er eit skjørt eller skal verte eit skjørt som skal til Nøtterøy
009


og dette skal verte kjole/tunika til meg sjølv.
010Strikker litt om kvelden, men med tre slike store prosjekt så må det gå seint.

Kan heller vise dere kva eg har gjort i dag.
fjelltur 008
Så langt kom eg meg.
fjelltur 017
T gjekk lengre opp. Men neste gang skal eg dit opp eg og.

Vi har nå hatt tre uker ferie. ei uke i Oslo før varmen slo til og to uker heime med strålandes ver. vi har vore i "syden", nesten. Men klart vi har måtta laga mat og og slik sjølv. Men det andre husarbeidet har vel vorte noko forsømt. Det tar eg att mår regnet kjem. Og det gjer det vel over helga.

nå skla eg på verandaen og nute dei siste solstrålane i dag.

ha eiflott helg og dere som skal på ferie, god tur.

8 kommentarer

matja

04.07.2009 kl.21:10

Så flink dere er til å komme dere ut på tur.Flott utsikt.Ser ut som du har nok å gjøre på strikkefronten også:)Blir spennende å se det ferdig.Ha en fin kveld:)

Ann Karin

05.07.2009 kl.02:17

Åj,så mången store prosjekter du holer på med. Glede meg til ferdig bildene kommer. Såg knall fint ut.Her går det stort sett i grytekluter i bomullsgarn. Har vært ganske så heftigt varmt. Harligt .men det er faktisk stunder eg har mått ryma i skyggen ei stund.Ønsker deg ein fortsatt fin sommer.

Grete

05.07.2009 kl.21:53

Hva gjør de i Provence når vi har det så fint hjemme?

Turi

05.07.2009 kl.22:52

Ser ut som de har hatt ein flott tur :)Månge store prosjekt, blir kjekt å sjå dei ferdige.

elins strikkeri

06.07.2009 kl.11:30

Hei! Så mange flotte arbeid du har på gang!! Og så er du så flink å trimme, vert nok kjempesprek du! Ha ein fortsatt fin sommer:)

aud47

06.07.2009 kl.19:08

Hei hei ...jammen er du flink .såå mange ting du holder på med ,men i finværet er det godt og være ute:-)

Greta

06.07.2009 kl.22:28

Kjære aud47. eg prøvde å kommentere på bloggen din, men eg har ingen sånne kontoer så det gikk ikkje. Da må du fristille bloggen din slik at slike som meg kan kommentere også

Ann Karin

07.07.2009 kl.13:07

Hei Greta Du lurte på om Rutegryteklutane er doble. Dei er ikke doble,men ganske tykke siden dei er hekla med to farger. Den fargen eg ikke hekler med blir tatt med inni den ruten eg hekler.uff... forsto du ka eg meinte.?? blir dobel trå.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits