Ny uke, masse arbeid, mange nye muligheter.

Nå skulle eg lagt ut masse masse strikk, for eg har strikket masse denne uken, men ingen ting er ferdig. Var jo ajour i strikk kurven min før eg dro på tur. Starta uken med å skrive ei liste over alt eg skal lage til jul og alt eg ahr lyst å lage. Det står no 42 ting på den lista og da stoppet eg foreløpig.
Telte over i går kveld og fann ut at eg har begynt på 14 nye ting siste uke, så da kan ein vel ikkje verte ferdig med noen ting.
Kunne jo vist frem halvferdige ting, men det vart for mye styr. Viser heller frem dei deilige brødene som T steikte i går.
torstein 004
Nøttebrød. Veldig gode.

I går gjekk eg med børse for innsamlingsaksjonen. Folk var flinke til å syns eg. Veit ikkje om han hadde blitt så glad om han visst ekva eg gjorde no, men deg legg no ut eit bilde av T som var første mann til å putte penger på bøssa mi
torstein 003
Staut kar  :=)

Skodda trekker ned i fjella i dag, men vi skal visst få bedre ver i morra. Håper det.Men eg skal ikkje kage. Har det fint inne, og masse garn som venter på meg. Skal ikkje begynne på noe nytt i dag, tror eg.

Ha ei flott uke folkens og ta vare på dere sjølve.
Nyt dagen ingen veit kva morgendagen brnger.
Sett pris på din/dine kjære, for ein veit heller ikkje kor lenge ein har dei hos seg.
Livet er det du gjer det til, med litt hjelp fra venner og familie.
Lev i dag, forseint i morra.

Stor klem til alle som vil ha

17 kommentarer

Tonje00

19.10.2009 kl.09:17

Heisann :)

Besøk bloggen min da ? :)

www.tonje00.blogg.no

Bittami

19.10.2009 kl.10:40

14 nye ting siste uke? Å, herlige du:-) Du er ei dame etter mitt hjerte - jeg blir nesten misunnelig. Men nå har jeg i alle fall bestemt meg for ikke å ha dårlig samvittighet om jeg starter flere nye prosjekter:-) Hihi...

Så flott at du gikk med bøsse i går - synes det er viktige ting å drive på med. Selv var jeg på jobb på ettermiddagen, men hadde meldt meg om jeg hadde hatt fri! Fikk heller ikke med meg Tv-sendingen fra innsamlingsaksjonen, den pleier jeg å se på når det passer, så i år ble dette et stort savn:-)

Gleder meg til å se de ferdige prosjektene etterhvert, men husk... ikke stress - strikking skal være avslappende og hyggelig:-) Og kos deg med det!

Klem fra meg!

Bittami

19.10.2009 kl.10:41

Pssst...

Glemte å skryte av brødene til T - de så veldig gode ut! Og så flott at han gav til aksjonen - det er dessverre ikke alle som er så rause...

Hobbystua

19.10.2009 kl.10:53

Det var mange prosjekter på en gang det Greta. Men er sikker på at du rekker å bli ferdig med det føre julen ringes inn, for med tempoet ditt er det ingen problem tror jeg. Men sier som bittami,det skal være hygge med strikking,ikke stress. Flotte brød din kjære har bakt også,,,flink han:-))

Ha en riktig fin uke :-))

Anne-Britt

19.10.2009 kl.13:10

Oj oj. Du er en racer med pinnene. Det blir jo så masse flott, og så mye du har begynt på. Gleder meg til å se. Det er så herlig med strikking. Hørtes og så ut som om du hadde flott tur. Kos deg videre med strikkingen

elins strikkeri

19.10.2009 kl.16:37

Nam, nam dei brøda såg gode ut!! Og eg er så spent på å få sjå alle dei 14 tinga du har starta på, dei er nok snart ferdige, du er jo så rask!! Ha ei fin veke:))

matja

19.10.2009 kl.18:46

Ser herlig ut de brødene som den staute bakeren din har laget.

Hihi,så listen er blitt forlenget til 42 nå.Håper der er mange små prosjekter på den listen.Da går det jo raskt unna med turbopinnene dine:)Husk å kose deg masse når du strikker:)Ha en fin kveld.

Turi

19.10.2009 kl.21:31

Det va långe liste det..........og so månge prosjekt du ha begynt på.

Brøda ser kjempego ut.

Strikkepinnen

19.10.2009 kl.22:49

14 påbegynte ting !! Du slette tid.

Nå har me masse nytt i vente her. Ja,ja det komme jo alltid masse nye ting fra deg.Overgitt blei eg vel itje. : ))))

Flinke du var som gikk som bøssebarer.

Ps. Skryta t gubben, Såg knakande goe ut dei brødene.

Toril

19.10.2009 kl.23:26

Hm...trodde jeg begynte å ta igjen deg med mine fire påbegynte strikk jeg nå, men nei da, du øker bare på du...hehe. Men det er flott for oss som er innom bloggen din det. Da har vi mange flotte bilder å se frem til før jul vil jeg tro.

Og brødene så kjempegode ut. Hils T å si det. Blir kanskje en smak av hjemmelagde nøttebrød til våren? :-)

Og klemmen tar jeg gjerne imot, og sender en i retur også.

Ta godt vare på deg selv du også vennen.

Strikkepinnen

20.10.2009 kl.09:25

Hei igjen Greta.

Takk for fine ord.

Det er sannelig ikke lett å komme med tips angående denne jakka. Eg har strikka på måfå heile veien. : ))

Matja tipsa om raglandfelling på fanagenser i et hefte fra Dale. Hvis eg ikke huske heilt feil så var det hefte Nr.217. Den oppskriften gikk hvist kun opp til str 14år . Eg har ikke hefte å eg vett ikke hvilken garn den var strikket i. Eg har strikket på pinne 2,5 og 3. Det er maskeantalle og når eg skal felle eg slite med. Redd for å få heilt feil fason.

Tvi,tvi Har eg klart dette ,så klare jaffall du det.

Ønske deg ein fine dag.

Ingrids strikkeri

21.10.2009 kl.13:06

Nam..De brødene som T har bakt så heeeerlig ut;)

Og staut kar må sies;)) (du får vise ham skrytet så tilgir han sikkert at vi får se ham, he he)

Ja folk har giverånden ved slike innsamlinger;)

Og gurimalla!! hele 14 arbeid for hånden..WoW..

Ja da er det bare å vente på å få se dem ferdig;)

Ønsker deg en hærlig strikkeuke. klem fra Ingrid

mayeliz

21.10.2009 kl.19:16

Skal si du har startet opp masse :-o Selv klarer jeg ikke ha stort mer enn 5-6 ting på pinnene ad gangen... blir litt stresset får jeg mer enn det, hehe

Ser også at du har strikket masse flotte votter og sokker her - det trenges jo alltid.

Ha ei flott uke du også :-)

Lykketrollet

22.10.2009 kl.10:27

wow imponert, her går det unna du...

De brødene så farlig gode ut..

Ha en herlig dag..

mimouna

22.10.2009 kl.12:26

Nøttebrød kunne jeg tenkt meg å smake, det hørtes deilig ut.

Jeg har meldt meg på en julemesse i slutten av november og kjente at jeg plutselig begynte å stresse. Ikke noe kjekt å føle at man MÅ få noe ferdig. Så nå strikker jeg det jeg har lyst til og satser på at del "lille" lageret jeg har på loftet holder. 42 nye prosjekter hørtes fryktelig mye ut ja!

Svigermoren til min søster har delt opp familien i forhold til strikkegaver. Det året noen "har tur" får de komme med ønsker, og da får de gjerne store, fine strikkeplagg. De andre får kjøpegaver. Synes det var veldig lurt jeg.

ingrid

23.10.2009 kl.21:08

ULP!!! Men Greta jeg visste ikke før nå hvor UNG du er;))

Jeg tok utgangspunkt i min egen alder og synes han så litt ut på linje med meg;)) Ja da kan jeg tenke han blei fornøyd;) God helg til dere og klem;)

Silje

24.10.2009 kl.00:39

ooh de brødene så gode ut! *slikke-seg-rundt-munnen*

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits