lite nytt, berre gammelt prat og kanskje noen visdomsord å ta med seg i kvardagen

img188
Dette bildet er egnetlig ikkje gammelt nok, men det var det eg fann i farta. I dag er det 31 år siden vi traff kvarandre eg og T.
Ser ganske unge ut her. Bildet er fra bryluppet til barndomsvennina mi, så vi hadde vore saman i 5 år på dette bildet og var eit halvt år før dette blitt foreldre for andre gong. Da hadde vi to skjønne sønner.
Eit langt liv siden.
Det er alltid opp og nedturer i eit forhold, men vi har kalrt alt sammen. sjølv om det eit par gonger har vore milimetre fra skillsmål. Men vi ville det ikkje så, så vi fann ut av det og kjempa oss videre.
Feire får vi gjøre til sommeren da er det 30 års brylluppsdag.

Dette skulle egentlig vere ein hobbyblogg, men det er vel like mye ein ... blogg. hihi. Strikker mange timer kvar dag, men ingen ting er heilt ferdig. Telte over arbeida mne i går og var komen opp i 17, så nå har eg ikkje lov til å starte på noe nytt før noe er heilt ferdig og blogga.

Har bakt masse denne uka også. Nå er frysen og fryseboksen full til randen. Altså bake stopp nesten. Skal bake saman med ei vennine i dag. Vi skal bake her hos emg for henne. Det blir gøy.

Lev lvet nå, og lev det fult og heilt. ta vare på deg sjølv først, så kan du ta vare på dine kjære etterpå. Tar du ikkje vare på deg sjølv, så har du ikkje noko å gi heller. Ikkje vent til morra med å gjøre det du kan gjøre i dag.
Glem ikkje å fortelle dine kjære at du er glad i dem, for sjølv om dei sikkert veit det, så gjer det noe med både dem og deg å få høre det.
Viss du venter med å leve til bedre tider, så har du kanskje glemt korleis du gjorde det.
altså smil til vereden og verden smiler til deg
Ha ei fortsatt flott uke alle venner og familie. Glad i dere alle

10 kommentarer

farmoringrid

28.10.2009 kl.10:27

Det er nå et ganske tidstypisk bilde med stoore briller og de snippene på skjorten. Herlige er dere der dere sitter. Er så enig med deg i at en må JOBBE for at et forhold skal holde. Tross alt er det TO mennesker det er snakk om. Kompromisser må ofte finnes. Vi prøvde å ikke legge oss med uoppgjorte ting mellom oss. Jo, lenger du bærer på ting de vanskeligere og større blir de.

Lykke til med dagen.

Jeg kan ikke ha så mange ting i gang på en gang. Jeg føler at jeg får ingenting ferdig da, Blir bare kaos.

Ha en fin dag. Håper veret er bedre enn her. Det er den utgaven med regntåke ned over ørene og grått-grått-vått.

Bittami

28.10.2009 kl.11:48

Tusen takk for kloke ord, Greta:-) Skal tenke gjennom dem, og prøve å leve etter dem også. Innimellom er det tungt i livet, ja - og slik har vi alle det.

17 prosjekter...hihi:-) Høres herlig ut - fekk lyst til å lage meg noen nye jeg også. Men jeg skal ha ferdig en kjole nå i oktober. Hadde strikka forstykket ferdig i går kveld/natt og måtte rekke hele opp igjen. Sikker pga at jeg var i dårlig form, hadde litt feber og litt influensasymptomer etter å ha fått vaksinen i går... så moralen er; ikke strikk dersom du er litt syk, da må du kanskje rekke opp igjen. Jeg rakk opp, og slengte hele kjolen på tvers i sofaen... hehe:-) Men i dag ler jeg av det, og skal snart begynne på nytt igjen:-D

Ha en flott dag!

Klem til dere begge, både du og T:-)

Hobbystua

28.10.2009 kl.14:00

Hei! Ja livet er ingen dans på roser bestandig,men det er mange ganger så lett for å gi opp. Men det har du bevist her nå,gode og vonde dager overvinner mangt.Flott bilde av Dere to.-))

Ha en fortsatt fin dag og en go`klem fra meg:-))

farmoringrid

28.10.2009 kl.14:07

Svar: Ja, jeg er enke. Min mann døde av kreft for noen år siden. Nå har jeg funnet rytmen med å være alene. Greit det og bare så dumt når eg har lyst til å reise. Har gjort det og aleine.

elins strikkeri

28.10.2009 kl.16:11

Så fine de var, og det var mange kloke ord!! Har ein del arbeid som er påbegynt eg og men vert det for mange blir eg litt handlingslamma. Kos deg med baking og handarbeid og ha ein flott kveld:))

Ingrids strikkeri

28.10.2009 kl.18:07

Hei kjære vennen;) Så søt du er som legger ut slik hverdagsting. herlig ung og flotte var dere;)og flott er det at dere kunne tross..feire 30 år i lag;)

Du er galen ..!! 17 arb for hånden..Ja nå er jeg spent på å se fremover om du klarer å la være å starte flere, he he.. Ha en hærlig kveld;) klem Ingrid

Y`s design

28.10.2009 kl.20:33

Så koselig. Alltid kjekt å ta turen innom bloggen din Greta, både det å kunne lese om hverdagslige ting,turer og alt det flotte du lager. Er like imponert hvor mye du får unna deg og hva du får til.Selv om du har mange ting på gang nå,så blir en ekstra spent på å se resultatene. ;)

Ønsker dere en fortsatt fin og trivelig uke. Klems

Silje

29.10.2009 kl.01:04

Så koselig bilde. Gratulerer med 31 år ilag!

matja

29.10.2009 kl.18:32

Gratulerer så mye.Et flott par er dere,og mange kloke ord:)

17 strikketøy!!!! Hvordan klarer du å holde styr på alt sammen?Tror jeg hadde gått i surr.Ha en flott kveld:)

bestemor drillo

30.10.2009 kl.09:12

Tusen takk for koselig kommentar!

Takk også for dine visdomsord som jeg skal prøve å ta med meg i hverdagen!

Gratulerer med bryllupsdag og kos dere masse! Klem til deg fra meg;)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits