Aafk vann cupfinalen, Varpa mine på loppemarked og ja kva ellers :=)Jo Vi fikk inn 70000 på loppisen

i går var eg og hjlpte til på loppis fra 9.30 til eg pakka sammen litt over kl 15.00. det var vel minst ein time for lenge. Har ikkje hatt noen god dag i dag. Men kva gjer vel det når Aafk vinn cupfinalen over Molde. :=)
Ikkje sikkert det er så amnge som er fotballfrelste i denne håndarbeidsverden og eg er vel egentlig ikkje det eg heller. Men for ein sunnmøring er det alltid stas å følge laget sitt.
Feira seieren emd Tandorikylling til middag. :=)

Eg fann meg noen få ting på loppis eg og.
004
Ordre/bestillingsbok.
Sjå her den er alle rede tatt ibruk
003

.Ikkje så lett å sjå kanskje men der er 6 ordrer alt :=)

Første kvelden, elelr kvelden før dagen fann eg meg to strikkekurver. i går før e gikk heim gjekk eg på grisjakt og fann dess skjønne skapningene som eg tok med heim
002
Kurvene er sjølvsagt alt tatt ibruk.
T sa at det ikkje var dei finaste grise eg hadde funne, men eg syns no dei var søt og hadde sjarm alle sammen eg.

Strikker no på jakka i hentesettet som skal til Trondheim. Det blir bare det som vert prioritert i dag. Kva eg strikker på i morra, sjå det veit ingen, enno.

har planer for alle dager untatt fredag den kommende uken også, så eg slepp å kjede meg.

Ha ei super uke alle kjære venner, familie og ellers alle som gidder å kikke innom

10 kommentarer

Strikkepinnen

08.11.2009 kl.20:58

Gratulera med seieren. ; ) . Eg har ikke pippling på fotball : ))) Har fått med meg at det sko vær noe finale greier,men kim så var i finalen viste eg ikke før nå : ))))))

Fin ordrebok du har fått deg. Allerede 6 ordre. Ikke verst. Nå får du ein god oversikt over alt du lager og selger.

Ønske deg ei fine nye uka.

Turi

08.11.2009 kl.21:15

Kurvene er flotte, lignar litt på mi, den er full for lengst. Ordrebok er nuk kjekt å ha for deg som lagar so mykje på bestilling.

Ha ei flott veke.

elins strikkeri

08.11.2009 kl.23:16

Hei. Supert med strikkekurver og fleire griser:)) Godt å ha ei skikkelig ordrebok så det ikkje vert rot i bestillingane! Ha ei fin veke, klem:))

Hobbystua

09.11.2009 kl.00:11

Hei! Denne cupfinalen satt jeg faktisk å så på tv i dag,og jeg er ikke noe fotballfrelst heller. Men artig var det,og stemningen var jo helt på topp. Så gratulerer med seieren til Dere:-))

Da må jeg fortelle at Sarpsborg 08 vant over FFK om fredag. Så det var stor jubel i distriktet her også.

Du har fått deg en ordrebok og noen flotte virusfrie griser,søte også. Ønsker deg en flott og strikkekoselig uke. Stor seiersklem fra meg:-))

matja

09.11.2009 kl.09:05

Gratulerer med seieren:)))

Flotte kurver du har fått.Tenker de fort blir fylt opp med garn:)Lurt med ordrebok siden du får så mange oppdrag.Du er jammen flink å få oppdragene unna også.Ha en fin dag:)

bestemor drillo

09.11.2009 kl.09:29

Gratulerer med fotballseieren og med flott resultat på loppemarkedet!

Jeg så på hele fotballkampen, spennende;) Ha en fin uke !

Bittami

09.11.2009 kl.10:34

Gratulerer med seieren! Og også med et flott loppemarket som gav mye inntekt:-) Regner med du har hatt ei travel helg, men godt når det er over. Og grisene du fant, joda, de hadde sjarm, de:-) Selv har jeg hatt jobbhelg, og det har blitt lite strikking. Det lille jeg har strikka er på nye, forskjellige prosjekter jeg har satt igang...hihi:-) For jeg fikk jo mye gjort ferdig plutselig:-) Nå har jeg tre par forskjellige sokker på pinnene, tre sjal og to luer:-) Er det ikke herlig?

Ha ei flott uke, selv går jeg på tre nattevakter fra i kveld... :-/

Klem!

Bittami

09.11.2009 kl.13:32

Hei igjen!

Det ligger en award og venter på deg i bloggen min!

Klem!

Silje Irene

09.11.2009 kl.21:28

Gratulerer med seieren;-) Syns det var veldig kjekt at Ålesund vant over Molde!!!!

Søte griser du fant:-)

Veldig kjekke de strikkekurvene, jeg er på jakt etter noe liggnende så håper det blir loppemarked her i nærheten om ikke så lenge!!

Ha en fortsatt fin dag;-)

Klem

hobbyvenn

11.11.2009 kl.09:14

Så masse fint du lager. Flotte kurver du har funnet på loppemarkedet også. Slik hadde min mor til garn og strikketøy da jeg var liten...

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits