topp til meg sjølv.

Hei!
Neste siste helg før jul. Denne helga skal vi berre ta det med ro. støvsuge og vaske grundig noen golv og skifte på sengene kanskje, men ellers minst mulig. Blir vel litt strikking da, men det regner eg ikkje.

Har altså strikket meg ein topp. Skulle egnetlig strikke bolero til også, men den eit eg ikkje om eg rekk å få ferdig. Har nemlig tenkt å ha den på julaften. Monika hekler skjørt til meg, skjønner dere. Prøvde toppen uten noe under og syns at det var fælt å sjå armene mine, så eg tok bilder av den med ein polo inne. Syns aldri eg får noen fine bilder der eg er model, men det er vel modellen som ikkje akkurat er sylfide hihi

her er den med og uten poloen nede i buksa
002

009

007
Alderen er ikkje lett å skjule lengre. eg er blidere enn det ser ut på bilde.
Toppen er strikket i Drops sin alpacka etter ei oppskrift på drops. Ganske fin mønster/wrangbord nede med hullmønster. Strikket på pinner 2,5 og resten på p nr 3. Oppskrifta skulle egentlig vert strikket i safran som er bommulsgarn og litt tjukker enn alpackaen, derfor strikket eg nr større enn eg bruker. Det var nok nødvendig. Den kunne vel vore litt siere, men det får så vere.
skal begynne på boleroen uti uka, men tror ikkje eg rekk å få den ferdig. Får finne noe anna å ha utenpå toppen så lenge.

Holder på med ei jakke til Monika nå med masse fletemønster. Må nok ha litt avbrekk    fra den. Den er kjekk å strikke men det tar så lang tid når det er så mye mønster.

Her er det kaldt i dag. -2 nå. Derfor må eg nok pakke meg godt inn før eg går meg ein liten treningstur.

Ser frem til neste helg nå. Reiser til Bergen den 18. om morgonen og blir til søndag. Vi bor på hotel på torgalmenningen. Det er blitt tradisjon. Den vart brutt i fjor, men tar det att i år. Kanskje det er noen andre som skal innom sentrum i løpet av dei dagene og har tid til ein kopp kaffi. Er vel kanskje ikkje rette tidspunktet, men eg er open for ett treff eg, om noen som bor i nerheten har tid.

Ha ei fortreffelig helg alle sammen.

13 kommentarer

mayeliz

12.12.2009 kl.15:08

Flott topp dette da :-))

Du er kjempekritisk med deg selv, og det har du ingen grunn for -) Flott dame er du, og det med alderen kan vi gjøre fint lite med ;-)

Alpakka siger jo litt, så vær bare glad for at den ikke er lenger. Etter en vask eller under bruk blir den sikkert i den lengden du vil ha den.

Ha ei fin førjulshelg

Hobbystua

12.12.2009 kl.15:57

Hei Greta! Dette er en flott og stilig vest du har strikket deg. Og du ser jo så flott ut,så jeg syntes ikke du skal klage på hverken kropp eller alder. Hver alder har sin sjarm:-)

Ønsker deg en koselig helg og en fin førjulstid. Stooooor klem fra meg i Sarpsborg:-))

Bodil

12.12.2009 kl.17:12

Så fin juletopp du har strikka deg! Ha ei fin førjulstid :)

Strikkepinnen

12.12.2009 kl.19:21

Nydelige topp.

Rosene er røde

Fiolene er blå.

Druene er søte ,du er like så.

Dette er et minne vi skrev i minnebøkene til hverandre, den gang vi gjorde det.. Det dikte tenkte eg på når eg leste innlegge ditt i dag. Du er en flått dame du Greta.

bestemor drillo

12.12.2009 kl.19:42

Koselig topp du har strikket !

Ha en fïn lørdagskveld! Kos deg!

Turi

13.12.2009 kl.11:25

Fin topp!

Det hadde vore kjekt å trefft deg når du er i byn, tek nuk ein tur til byn på laurdagen.

Ha ein koseleg 3. søndag i advent :-)

Silje Irene

13.12.2009 kl.12:37

Heisann.

Det var en fin topp, synd modellen er fin jeg;-)))

Så kjekt å pynte seg på julaften med noe en har laget selv!!

Bergenbesøk så kjket;-)))

Jeg drar til Oslo fredagen for å se Shackles i x-faktor finalen;-))) ellers skulle jeg kommet og tatt en kopp kaffe med deg;-)

Ha en fin søndag!

Klem

Silje Irene

13.12.2009 kl.12:58

Hei igjen Greta;-)

Ja du har helt rett! blir finaletur på meg til Oslo;-)))))

åhhhhhh som jeg gleder meg!!!

Er kjempe stolt over min lille stesøster som har vært så flink og jobbet knall hardt og nå har de klart å komme til finalen!!!!!

matja

13.12.2009 kl.21:02

Du er en kjempeflott dame,det er det ingen tvil om:)Vesten er veldig fin også.Regner med vi snart får se deg i skjørtet også.Skulle ønske jeg var litt flinkere med heklingen:)

Gleder meg til du kommer til Bergen.Klem:)

Ingrid

13.12.2009 kl.23:11

Toppen var flott og damen var ........... STILIG! ;) Du har ikke så mye å klage over etter det jeg kan se. Ha en fin tur til Bergen!

Bittami

14.12.2009 kl.08:37

Heia du flotte vennen min:-)

Så nydelig topp du har strikket, og for en flott modell! Ja, for det synes jeg, vi kan ikke alle gå rundt å være sylfider, skjønner du. Tenk så kjedelig verden det hadde vært da, om alle skulle være like...? Nei, du - du er flott, og jeg pleier å si at alle rynker og sånne bilringer, ja det er alderen, og de har jeg jammen fortjent etter alle disse årene:-) Hihi...

Og alpakke er jo et deilig garn, så denne blir nok varm og god nå i vinter.

Nå har jeg hatt to nattevakter og sitter bare og koser meg og tenker på at jeg har fri til onsdag nå:-) Det er gulrota ved å jobbe turnus, plutselig har jeg fri når andre er på jobb... deilig, ikke sant? Må prøve å få handlet julegavene snart, men har ikke så mye overskudd til sånt, kjenner jeg. Ja, ja.. det blir ikke i dag - først skal jeg kose meg her og sove litt etterhvert.

Kos deg med nytoppen, du - og bruk den med stolthet!

Stor klem fra meg!

LivM

14.12.2009 kl.09:49

Jeg synes både toppen og modellen er helt perfekt. Vi kan jo ikke se ut som tenåringer hele livet!

Alpakka er et deilig garn både å strikke med og ha på seg.

Jeg håper du har en fin førjulstid!

elins strikkeri

15.12.2009 kl.18:53

Hei. Så flott vesten din blei, synest du kledde den godt eg!! Alpakka er jo eit nydelig garn og fargen er flott. Ønsker deg god tur til Bergen eller byn som me seier her, eg har det ganske hektisk for tida.... Skjønner ikkje kor tida vert av og forstår enno mindre korleis eg skal rekka alt eg har tenkt før jul. Men må vel kansje slakke litt av på krava for jula kjem no likevel:)) Ha ein flott kveld, klem frå meg:))

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits