denne bør dere lese/lytte til

hei alle saman.
Denne gangen har eg ikkje noko strikk å vise fram. Enten så er det julegaver eller så er det ikkje ferdig. Velg det som passer best :=)
eg liker å høre på lydbok når eg sitter å strikker for emg sjølv på dagtid.
Denne boka her, kom eg over ved ei tilfeldighet. Fann den på rock og rolls bytte/bruktmarked i oslo. er alltid innom der for å bytte og kjøpe nye ting.

Det var visst ikkje så godt bilde, prøver ein gong til

Det er i bok som er intresang, på mange måter. Den har ein strikkebutikk med strikkeklubb som base, og så handler den om mennska rundt dei. kvardgslige ting og livets små og store prøvelser. Meste parten av fortellinga foregår i NY, så det skulle ikkje vere så gjennkjennde men, det er det alikevel. Mange sannhets ord der.
Kate Jackobs har gitt ut fleire bøker om denne strikkeklubben, men så vidt eg ahr funne ut så er dei ikkje på Norsk enno og i alle fall ikkje på lydbok. Håper eg får tak i meir seianre.

Fredag drar eg som sagt til Bergen, så dette er vel siste innlegget før over helga.
Tar med pcen7 leiketøyet mitt, så kanskje eg stikk innom andres blogger på turen. Spørs kor travelt eg får det.
Til våren vil eg vere i Bergen i mange dager, så eg kan treffe fleire av dere flotte damene som bor i kring Bergen.
Har lyst å treffe alle eg blogger mye emd eg.

Vi får sjå kva eg får til. Ha ei flott vike viedere og ei super siste advnetshelg
Klem

10 kommentarer

malla

16.12.2009 kl.00:04

Har lest denne bok for eit par år sidan, syntest den var kjempegod. Eg sende ein award til deg 2. desember men gløymde å skrev til deg!

Ha ein fin tur til Bergen.

farmoringrid

16.12.2009 kl.10:14

Denne boken har jeg også lest for et par år siden. Det var en god bok. Jeg visste ikke at hun har skrevet flere bøker om denne klubben!!

bestemor drillo

16.12.2009 kl.13:59

Den boka så interessant ut!

Riktig god tur til Bergen ! Kos deg;)

Turi

16.12.2009 kl.19:43

Har den lydboka, koste meg mens eg høyrde på den.

Go tur til Bergen

Hobbystua

16.12.2009 kl.21:11

Hei Greta. Sikkert en bok som har falt ismak hos flere her skjønner jeg. Da får jeg ønske deg en riktig god tur til Bergen(har jo Bergensblod i årene jeg også),og så får du ha noen fine dager der med venner og familien din,,og ikke minst få treffe dine små prinsesser igjen.

Må også nå få ønske deg og din kjære T en riktig god jul og kos dere masse.

Vi ses på bloggen etter julen igjen.

En stor juleklem fra meg:-))

Bittami

17.12.2009 kl.02:34

Hei igjen, vennen!

Så koselig at du hører lydbok når du strikker:-) Det gjør jeg også, men ikke helt den samme da. Nå hører jeg på Panserhjerte av Jo Nesbø, den er passe ekkel og litt skummel - og veldig fengende. Ikke ei bok jeg ønsker å høre på nattevakt, så jeg hører kun hjemme. Den boka du hører på har jeg lest om, men ikke fått lest den ennå... Tror nesten jeg må finne den også:-) Elsker å høre lydbøker, og samtidig strikke. To fluer i ett smekk - sparer tid, vettu:-) (hihi...kom på den reklamen... En kjapp en mens du strikker..hihi) Nei, nå ble jeg flirfull her:-)

Tror kanskje det er på tide jeg kommer meg i seng...

Ha en fin morradag (forhåpentligvis sover du nå) - vi blogges:-)

Klem!

Deesi

17.12.2009 kl.21:06

Heisann. Strikker du på bestilling? Er veldig interessert i nøstebarn til gutten min på 7 måneder.

Greta

17.12.2009 kl.21:24

Ja Deesi eg strikker på bestilling. Eg har noen bestillinger som eg skal begynne med i januar, men viss du kan vente på tur, så strikker eg gjerne for deg. Håper du ser dette svaret for eg hadde ikkje adgang på din blog

LivM

18.12.2009 kl.21:09

Flott bok du hører på. Den har jeg også lest for en tid siden. Håper du får det fint i Bergen og så vil jeg gjerne ønske deg og dine en riktig God Jul.

Ajende

20.12.2009 kl.20:40

Jeg er veldig glad i å lese og "høre" bøker, men denne ble litt langdryg. Så orket ikke lese ferdig....Ønsker deg god tur, GOD JUL og fin høytid.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits