Førjulsheg i Bergen

Hei på dere alle!
Dro til Bergen fredag morgen. det var -10 da vi dro og ingen snø. vi tok oss god tid på veien og fotograferte litt den kalde vinteren. Blir jo så inspirert av alle dere andre som er så flink å fotografere. Her kommer ett lite knippe av bildene eg tok på veien nedover.
 

 

 

 

vakkert og kaldt.

Hadde tre flotte dager i Bergen. fredagen var vi på Lagunen, der møtte eg litt på Matja. Der var mye folk på butikken, så vi fikk ikkje snakka så mye, men vi fikk avtalt å treffes lørdagen sammen med Turi.
Spiste burger til middag. kjøpte litt garn. Var ein del saman med elste sonen. Det var bit kaldt i byen. Glemte neste å si at det første eg måtte gjere var å kjøpe meg ein pologenser som eg hadde på meg med ein gong, slik at eg ikkje skulle fryse
lørdagen starta med hotel frokost, deiligt. Sprang så opp på ein garnbutikk og kjøpte garn til genser til meg og T i lerke.
Traff matja og Turi. vi var innom 2 elelr var det tre garnbutikker. Nei tror det var to. Litt sliten i hodet, så eg er visst ikkje heilt med hihi. kjøpte garn på begge to. Så måtte vi på kafe. Koste oss, i alle fall så koste eg meg.
Om ettermiddagen dro eg og traff to søte jenter og mor demmes. byttet gaver og koste oss sammen.Det snødde og blåste og var skikkelig vinter. bussene hadde store problemer med å få unna trafikken.

i dag var det hotelfrokost og så besøk hos ei vennine som flyttet fra Høyanger til Bergen for nøyaktig ett år siden. Veldig hyggelig besøk. Hentet med oss elste sonen og dro hjemmover. Tanken var at vi skulle innom Ikea på vei hjem, men vi fann fort ut at føret var såpass dårlig at vi droppet Ikea og dro rett hjem. Brukte vel ca ein time lengre enn vi vanligvis gjør.
Er veldig tilfreds med turen og gleder emg alle rede til neste tur. Håper eg kan vere der enda lengre da.
Her er garnet eg kjøpte

lerkegarn til genser til både meg og til T

Tunika til meg sjølv. Strikker den også i lerke tenkte eg

Så en del div garn sokkegarn, Regia og online . ett par nøster Alpakka fashion i burgunder rød, og Viking eco alpakka.Ja så kjøpte eg eit hefte også, sjølvsagt. Har nok garn til å starte butikk snart hihi. Er så mye eg har lyst å prøve ut når eg kjem ut i februar. I januar tror eg at eg har nok arbeid med alle bestillingene mine.

Eg/vi gjorde mye annet i Bergen også. Kjøpte julegaver, kikka på folk og prata med med andre som vi kjenner, Vel eg kjøpte ikkje gaver da, for eg var ferdig, men T gjorde det.
Nå skal eg nyte kvelden i ro og mak. Kanskje strikke bitte litt. I morra blir det mer strikking. Må få ferdig eit par prosjekt før jul. Ikkje gaver, men dei bør bli ferdig alikevel.

Vil med dette få Ønske alle sammen ei fortreffelig julehelg. Ett den 24 kommer det bilder av ting eg har strikka og ikkje vist frem.
Nyt dei siste dagen frem til jul folkens. Stor klem
I


15 kommentarer

Turi

20.12.2009 kl.21:54

Kjekt å treffe deg, eg koste meg!

Høyast ut som du har hatt ein fin tur.

Flotte bilder frå turen!!!!!!

mayeliz

20.12.2009 kl.22:12

Skal si du har fått handlet garn :-)

Høres forresten ut til å være en flott tur dere har hatt. Bergen er en fin by :-)

Gratulerer med ny layout også forresten, skikkelig flott hadde det blitt her.

Ha ei fin førjulsuke - nå senker snart julefreden seg ;-)

farmoringrid

20.12.2009 kl.22:50

Hei, så fint at du hadde en kjekk helg i Bergen. Tenker skravla gikk når dere var sammen blogg-venninnene. Hadde vært koselig å treffe dere. Flotte bilder du har tatt og gratla med ny lay-out!

Førejuls klem fra meg!

Strikkepinnen

20.12.2009 kl.22:52

Fine vinter bilder du tok på veien. Høres ut til å være en koselig,men litt trasig tur siden føre ikke var så bra.Harligt å komma seg vekk litt. Du er sannelig flink å farta rundt.

Kosa deg møye me det nya fina garnet ditt. Glede meg å sjå alt du har laga som skal vises etter jul.

Julaklem frå meg.

bestemor drillo

20.12.2009 kl.23:43

Tusen takk for hilsenen og GOD JUL til deg også!

Nydelig heading du har fått deg! Stor juleklem fra meg!

Unsepus

21.12.2009 kl.16:10

Flotte bilder du hadde tatt, litt dystert snølandskap (syns for det meste at snøen gjør verden litt dyster, jeg...) Høres ut som om du hadde en kjekk helg i Bergen, selv om det sikkert var fullt av handlegale folk overalt ;-) Ønsker deg en fin juleuke!

Sandra

21.12.2009 kl.22:12

god jul til deg og dine også :)

MayM

21.12.2009 kl.22:56

Stikker innom for å ønske deg en riktig God Jul

anlen

21.12.2009 kl.23:24

Så mange flotte bilde du har!! Headingen var heilt nydelig:)

Eg gler meg til jul, og håpar å bli ferdig med alt eg hadde tenkt å gjere.... Om eg ikkje rekk det, vert det jo jul uansett!

Ha ei god jul!!

Toril

22.12.2009 kl.00:12

Heisann.

Ja her var det forandringer. Det ble jo riktig så flott jo. :-)

Det er bare å fortsette med nye strikk nå ser jeg. Likte den korterma genseren....kanskje du må strikke en sånn en til meg en gang..hehe ;-)

Mange flotte bilder har du tatt også. Gleder meg til å være med deg på biltur fra Bergen...med fotoapparatet selvfølgelig.

God klem :-)

stubbetufsa

22.12.2009 kl.01:54

Du har tatt fine bilder fra turen til Bergen!

Jeg ønsker deg ei riktig god og fredfylt jul!

Klem fra meg!

Bittami

22.12.2009 kl.20:43

Heia vennen:-)

Ojjj... så masse flott garn! Lerke er bare helt herlig:-) Har sendt deg ei pm på Projo:-)

Klem!

Bodil

22.12.2009 kl.21:47

Takk for koseleg julehelsing. Ei riktig god jul til deg og dine :)

Silje Irene

24.12.2009 kl.09:14

Heia:-)

Fine bilder du har tatt!!! Når du var i Bergen koste deg og måtte kjøpe ny genser pga kulde var jeg i Oslo og koste meg og måtte kjøpt mer ull til meg og jentene for der var det -13,5 grader brrrr det var kaldt det!! Hadde det kjempe kjekt på x-faktor finale selv om Shackles ikke vannt....

Du har jemmen fått handlet garn:-)) så kjekt, gleder meg til å se resultatene etter jul;-))

Ønsker deg og dine en riktig god jul!!

Gode og varme juleklemmer

matja

24.12.2009 kl.11:39

Hei vennen.Bare innom som snarest for å ønske deg og dine en riktig God Jul.

Håper vi snart kan treffes igjen.Koste meg masse da du besøkte Bergen.Masse juleklemmer fra meg:)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits