GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!!!!!!

Juler er snart over og eit nytt år venter ubrukt på oss rett rundt svingen. Eit år som er ubrukt kan brukes til så mangt. Håper eg klarer å gjer meir av det eg syns er bra og mindre av det eg bør legge av meg.
Sat og tenkte på kva nyttårsønsker og drømmer eg har for det nye året. Det er jo så mye ein vil og har lyst til. ikkje alt orker ein å gjennomføre for ein er ikkje villig til å gi avkall på det som skal til for å oppnå det andre. Har ingen store og vidløftige nyttårsløfter i år.

Det viktigste er å vere seg sjølv, ha trua på at det ein gjer er bra og vere der for familie og venner når dei treng deg. Leve livet slik at sjølv er fornøgd og tilfreds, da kan ein også vere til å hjelp og støtte for andre.

Mine ønske og drømmer for det nye året er at eg skal få sjå enda mer til min familie.
 spare meg opp att litt penger så eg kan reise litt, får strikka masse(for det er noe som gjør meg tilfreds og glad. Det er nemelig noe eg kan og klarer stadig å lære meg meir).
 Få treffe og bli enda bedre kjent med flere av mine bloggvenner.
Og at eg og T får mange fine studner og opplevelser i det nye året også.
Vi kan feire 30 års bryllupsdag til sommeren og eg vert 50 år til høsten. Får sjå om eg skal feire dagen eller om den skal forbigåast i stilhet. Det får tida vise.

På det bildet som kommer nå er det 7 griser. fikk dem til jul. Dere vil kanskje protestere å si at der er 6 griser og ein kamel. Men på lappen som ligger i eine lomma til kamelen står det. "Alle kan vel sjå att dette er ein  gris" Den er kjøpt i Kasakstan. Så da er det ein gris. :=)


Da vil eg og mine nye griser få ønske dere alle eit veldig godt nytt år! Stor nyttårsklem fra oss til dere.

17 kommentarer

bestemor drillo

30.12.2009 kl.13:30

Kjære venn ! GODT NYTT ÅR !

Mari

30.12.2009 kl.13:50

Godt nyttår Greta! Håpar alle ønskene og drømmane dine for det nye året blir oppfylt. :)

Hobbystua

30.12.2009 kl.16:12

Hei Greta.

Mange takk for koselig kommentar fra deg. Håper du får en fin nyttårsdag og kos deg masse. Her blir det en helt rolig kveld i morgen da min mann har vakt på jobben hele nyttårshelgen. Men vi skal kose oss da vi også har bryllupsdag i morgen. Litt god mat og se på tv,og så blir det nok litt strikking som ellers.

Riktig godt nyttår til deg og dine ønskes fra Marianne.-))

matja

30.12.2009 kl.17:30

Ønsker deg og dine et riktig Godt Nyttår.Klem:)

Turi

30.12.2009 kl.18:32

Gødt nytt år til deg og dine!

Nyttårsklem frå Turi

Anne-Britt

30.12.2009 kl.19:46

Ønsker deg og dine et godt nytt år. Måtte det bli mange timer med strikkepinnene i året som kommer. Gleder meg til å følge bloggen din i året som kommer også

Bodil

30.12.2009 kl.19:48

Tusen takk for koseleg nyttårshelsing. Riktig godt nytt år til deg og :) Nyttårsklem frå Bodil :)

elins strikkeri

30.12.2009 kl.20:20

Hei Greta! Takk for koselig kontakt her i bloggverden i året som har gått, håper du får eit flott handarbeidsår neste år og!! Så vil eg få ynskja deg og dine eit Godt Nyttår:))

Ann Karin

31.12.2009 kl.00:02

Hei Greta! Nå er det sanneligt siste dagen i året 2009.

Takk for mange flotte blogginnlegg dette året.Takk for mange koselige kommentarer! Det ska bli kjekt å følge bloggen din i 2010.

Sender deg ein varm klem, med goe ønsker for deg og dine i året som komme.

Hilsen fra Ann Karin

Silje

31.12.2009 kl.00:42

Ha et fantastisk nytt år, Greta, og takk for det gamle :-)

Og det er klart du må feire 50-årsdag!

Stor klem!

farmoringrid

31.12.2009 kl.00:52

Varme ønsker for det nye året fra meg til deg! Det har vært så koselig å følge bloggen din og på den måten bli kjent med deg. Jeg er så enig med deg i at det gir slik tilfredstillelse og glede å kreere noe med hendene! Prosjektene står i kø.

Dere må ha en fin 30 års feiring du og T. Gode minner kom. Vi feiret vår 30 årsdag i Budapest. Etter en deilig middag med flott musikk til vandret vi hånd i hånd lags Donau i en nydelig kveld. Smiler ved tanken her jeg sitter.

Mine ønsker for det nye året sammenfaller stort sett med dine. Så hadde det vært kjekt å sees - hvem vet!

Stor nyttårsklem fra det kalde sør! (-10 grader sist jeg sjekket.)

Mamma

31.12.2009 kl.13:45

Godt Nyttår og takk for "gamleåret". Håper vi sees ofte i året som kommer. Klem til hele familien fra MAMMA

mayeliz

31.12.2009 kl.17:23

Heisann, Greta

Vil bare takke for alle flotte kommentarer du har kommet med hos meg i året som har gått. Du er en av dem som gjør at min daglige bloggrunde er blitt en fornøyelse å gjøre :-)

Takker deg for et flott bloggår med masse flott på bloggen din - og vil ønske deg og dine et riktig godt nytt år )

Vi tastes nok også til neste år :-D

Bittami

01.01.2010 kl.10:46

Godt nyttår til deg, min kjære bloggvenninne:-) Og så mye fint du har laget og gitt bort i julegaver:-) Nå ble jeg inspirert til å begynne å lage julegaver med det samme...hihi:-) Vi har feiret nyttårsaften i ro og fred her, bare lillesnuppa, sambo og jeg. Mye ettertenksomhet i feiringen, og hvordan neste års nyttårsaften blir feiret, ja, det vet ingen. Heldigvis:-) Lillesnuppa ønsket også mor (bestemor) godt nyttår, og det var sterkt. Og godt også.

Men nå er det nytt år, og nye muligheter, og selv om vi ikke på noen måte skal glemme det som var, så skal vi også se framover. Og med disse tanker går jeg inn i det nye året.

Klem til deg, håper vi får til å møtes i 2010 - det hadde vært koselig:-)

stubbetufsa

01.01.2010 kl.18:56

Hei, Greta!

Jeg vil ønske deg et riktig godt nytt år med mange gledesstunder og mye energi! Klem fra meg!

anlen

01.01.2010 kl.23:29

Det var ein herleg kamelgris:)

Søt!!

Silje Irene

02.01.2010 kl.12:22

Godt nytt år Greta!!!

Ønsker deg og dine alt i det nye året, håper du får oppfyldt dine drømmer og ønsker, selv håper jeg vi får anledning til å treffes, hadde vært kjekt å møtes nå som vi har delt litt her på bloggen;-))

Tusen takk for fine ord på min blogg, Jentene ble enda mer stolt når jeg leste for dem hva du skrev, det varmet små barnehjerter!! Tusen takk!!!!

For noen flotte griser du har fått;-) Nå skjønner jeg jo at du kanskje sammler på griser, Min nydelige gris har nå fått "mat" noen kroner er lagt på og Vilde er sååååå fornøyd, den "grise-maten" skal brukes til noe helt spesielt men har ikke bestemt meg enda....tenke tenke;-)

Mange gode nyttårsklemmer til deg fra meg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits