Blomster, kake og solsikkerundstykker med cd i midten

Hei alle gode venner.
Som eg nevnte i ssite innlegg så har vinteren satt sine spor hos meg. Vel ikkje berre vinteren, men eg har vel glemt litt at eg ikkje toler alt. Har rett og slett overbelasta høgre side.
Følte emg skikkelig dårluig noe dager og verka "litt" mer enn vanlig fra hoftekammen og ned i storetåa.
Hadde ein liten kortisonkur på lur, så nå er eggenerelt mye bedre. Og eg har funne ut at det er hofta som har fått seg ein betennelse ikkje kneet og resten av foten. Men det var ei stund vanskelig å vite kvar smertene kom fra.

Dette skal ikkje vere noen klage innlegg. Vil berre sei at eg må holde meg i ro ei uke i første omgang så får eg i samråd med fysio finne ut kva eg skal gjere fra torsdag av.
Må jo bevege meg litt, så nå har eg endelig kome emg i basenget att da. Skal prøve å gå meg ein tur i terapibasenget anna kvar dag. Så får eg trent litt resten av kroppen.

Nå er eg glad eg har strikketøyet mitt no. Og så er det jo OL, så eg kan med god samvittighet sitte i stoeln og strikke og sjå på tv. Har flere vennen som har lyst å komme på besøk, så eg har det heilt toppers.
og så har T.

han haddde eit erend til Frøde i går og kom att mens eg var i svømmehallen. Fikk middag nåre g kom att og så fikk eg


og


og til kaffiekosen og kvelden hadde han med denne

Det vart morsdag og Valentinsdag i går og i dag og i morgon. vi har tre dager av kaken. blomstrene varer lengre og så har han baka i dag. Så eg må kalle emg ordentlig bortskjemd

dette bildet tok han sjølv, men her er eit bilde av heile baksten uten musikk til


På strikkefronten går det jo fremover der og. tror eg vert ferdig med vesten i løpet av kvelden, så kanskje eg kjem med bilde av den i morra eller mandag. Kommet eit stykke på kjolen og.
har så mange ting eg har lyst til å prøve no og småting eg vil strikke, så eg gler meg litt til å kunne begynne på nye ting.

ha ein fin kveld med OL titting for den som liker det. Ja for dem som liker det er det mykje å sjå på dei neste 15 dagane. blir vel strikka ein del hos amnge da. Strikk no berre ikkje for mange feil, mens de ser på dei spennende innspuratne. For det vert forhåpetligvis ein del av dei.

Ha det godt og takk for alle fine kommentarer

8 kommentarer

Mamma

13.02.2010 kl.17:46

Hei, det er en stund siden jeg var innom bloggen din. Facebook blir prioritert for tiden. Jeg er enig i at du blir bortskjemt, men du skjemmer vel bort T du også? Ble bekymra for hofta di. Det er nok lurt at du svømmer i oppvarmet basseng. Bare ikke overdriv.

Hobbystua

13.02.2010 kl.19:39

Hei Greta. Dette hørtes ikke noe godt ut slik du har det nå,,men godt du har en flink mann som stiller opp med vakre blomster og ikke minst en dyktig baker. Og så har du garn og sofa-arbeider i fleng,så du får nok sitte å se på tv og ha strikketøyene i nærheten. Denne kaken så nydelig ut,,har bakt kake selv i dag jeg,,men fått nydelige roser og en ferietur til Egypt i april av min mann i dag. Ikke værst morsdagsgave det da.

Håper du blir bedre med litt svømming i varmt vann,,,ellers må du og T ha en superfin helg:))

Bittami

13.02.2010 kl.20:07

Hei vennen min:-)

For en flott blogg du har fått:-) Den var jo skikkelig proff - jeg vil også har en sånn blogg:-)

Først: den 12. og 13. april har jeg FRI:-) Så det er bare å bestemme seg for å kommer over fjorden, så henter jeg deg på ferga. Og garnbutikker skal vi nok finne, er ikke så veldig kjent i Moss enda, men vi finner nok noe. Om ikke annet så kan vi kjøre til Sarpsborg, og der er jeg kjent.

Så; OL-prosjektene mine kommer jeg til å vise fram i OL-bloggen. Der er vi samlet vi som er med på denne galskapen, og der viser vi fram bilder og prosjekter etterhver. Adressen dit er : http://www.olstrikk2010.blogspot.com/

Men skal også legge inn prosjektene i bloggen min, med link til OL-bloggen.

Ja her går det i sport og strikking for fullt. Er ikke så veldig interessert i sporten, men får jo sittet i fred å strikke hvis jeg virker interessert...hihi:-)

Ellers går det litt framover her, men har ikke noe særlig energi for tiden. Blir sliten av det minste, så jeg må nok ta det med ro enda ei stund framover. I uke 8 skal jeg og lillesnuppa nordover, og det blir nok godt. Da skal jeg være hos ei god, "gammel" venninne, og hun er like interessert i strikking som meg. Da skal vi riktig kose oss:-)

Håper formen din blir bedre snart, ikke godt å gå med verk hverken her eller der. Du får passe godt på hofta, og ta detmed ro så lenge det trengs.

Har tenkt å ta med et par hesper Wollmeise til deg når vi treffes om du ønsker? Merket meg fargen turkis - du vil kanskje ha et par av samme farge? Eller vil du ha to forskjellige? Gleder meg i alle fall veldig til å treffe deg i levende live:-)

Ha ei fortsatt flott helg - og kos dere med både sport og strikking!

Klem fra meg!

elins strikkeri

13.02.2010 kl.20:33

Hei. Godt at du har ein snill mann som passer på deg, er ikkje noko kjekt når ein ikkje er heilt frisk men det hjelper no litt når ein vert litt "bortskjemd". Ta godt vare på deg sjølv og kos deg masse i helga:))

mayeliz

13.02.2010 kl.20:40

Godt du har bedre tider i vente :-)

Fikk nesten litt vårstemning hos deg i kveld. Og gratulerer med flott design på bloggen :-)

Ha ei riktig god helg, Greta. Håper neste uke blir bedre for deg

Greta

13.02.2010 kl.21:24

Bittami Skrev:

Hei vennen min:-) For en flott blogg du har fått:-) Den var jo skikkelig proff - jeg vil også har en sånn blogg:-) Først: den 12. og 13. april har jeg FRI:-) Så det er bare å bestemme seg for å kommer over fjorden, så henter jeg deg på ferga. Og garnbutikker skal vi nok finne, er ikke så veldig kjent i Moss enda, men vi finner nok noe. Om ikke annet så kan vi kjøre til Sarpsborg, og der er jeg kjent. Så; OL-prosjektene mine kommer jeg til å vise fram i OL-bloggen. Der er vi samlet vi som er med på denne galskapen, og der viser vi fram bilder og prosjekter etterhver. Adressen dit er : http://www.olstrikk2010.blogspot.com/ Men skal også legge inn prosjektene i bloggen min, med link til OL-bloggen. Ja her går det i sport og strikking for fullt. Er ikke så veldig interessert i sporten, men får jo sittet i fred å strikke hvis jeg virker interessert...hihi:-) Ellers går det litt framover her, men har ikke noe særlig energi for tiden. Blir sliten av det minste, så jeg må nok ta det med ro enda ei stund framover. I uke 8 skal jeg og lillesnuppa nordover, og det blir nok godt. Da skal jeg være hos ei god, "gammel" venninne, og hun er like interessert i strikking som meg. Da skal vi riktig kose oss:-) Håper formen din blir bedre snart, ikke godt å gå med verk hverken her eller der. Du får passe godt på hofta, og ta detmed ro så lenge det trengs. Har tenkt å ta med et par hesper Wollmeise til deg når vi treffes om du ønsker? Merket meg fargen turkis - du vil kanskje ha et par av samme farge? Eller vil du ha to forskjellige? Gleder meg i alle fall veldig til å treffe deg i levende live:-) Ha ei fortsatt flott helg - og kos dere med både sport og strikking! Klem fra meg!

matja

14.02.2010 kl.08:53

Her var det mye flotte blomster og godbiter.Dere får kose dere masse i dag.Håper det går bedre med hoften din.Skal snart avgårde og hente vårt nye familiemedlem.Gleder meg vilt.Ha en flott dag vennen.Klem.

bestemor drillo

14.02.2010 kl.12:27

Ser ut til at kosen er på plass i heimen !

God søndag til deg! Klem fra bestemor!!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits