Førdetur, garnkjøp pg overaskelse til T i går

hei starter med T sin overaskelse eg. Elstemann Stian kom heim for å overaske faren på dagen. Alt vart planlagt nøye. Han kom med båten og buss inn til sentrum. Eg henta T på jobb 19.30. han gjekk og tok seg eit bad mens eg lagde ferdig middagen. I mellomtida lurte Stian seg inn. da faren kom ut av badet ropte han "Gled deg pappa, her er eg". det var full klaff. Faren vart så glad. Vi hadde spleis på ipod til han. greit at han er her så kan han lære faren og bruke den før han drar ned att.

I dag har eg og T vore i Førde. Det er lenge siden vi har vore der no. Det vart storhandel av mat. Må benytte seg når ein har billigbutikker å handle på. Må alltid innom Sprkjøp også. Flott stor butikk der no. skulle ikkje kjøpe noe, men det vart jo litt alikevel. Fann meg ein svart blezer til kr 50,-. Garn skulle eg ikkje kjøpe der, men her ser dere kossen det gjekk

Vart ny korg til garnet også.

Når vi ein sjelden gong tar oss slike turer, er det fast at vi stikker på førdekroa og kjøper oss burger meny. Dei har den beste burgeren og pommesfrittisen. Veit ikkje om noen som har bedre eg.

Skulle innom domus også. Der skulle eg kjøpe garn til mitt nyeste oppdrag

Marius genser størrelse xl. Den klassiske. Eg har jo ikkje symaskin, men oppdragsgiveren har mor som har symaskin. Eg skal strikke genseren, sende den til ho og så monterer ho den. Det syns eg er ein flott deal. Da slepp eg å stresse med det.

I og med at eg dro til Førde, er eg ute av hiet mitt og tilbake til normalt liv. Eg er sliten no, men tror kroppen tolte turen. Nå får eg prøve å ta det litt mer med ro og ikkje ta på meg for mye ei stund. Da tenker eg ikkje på strikking, for det kan eg gjøre så mye som eg vil.
Planen er å begynne på Mariusgenseren på tirsdag, viss eg får ferdig det eg holder på med først. Men genseren skal vere ferdig til påske, så eg kan ikkje drøye det forlenge. Spes siden skal sendes fra emg og så montes også. Har aldri strikka Mariusgenser, så det gler eg emg til. gler meg igrunnen til alt eg skal strikke :).Har noen småprodukt som eg ikkje har fått fotografert, får sjå om eg tar meg ein tur ut i sola i morgon og får foreviga dei.

Da får dere ha ei strålandes helg alle mann.

14 kommentarer

ordiord

27.02.2010 kl.20:13

trur jeg må bestille strikk med deg... Har en flott mor soms trikker men hun er plaget med sne fingre. Kan ikke strikke er innponert over de som kan det. som du... flott da.

Greta

27.02.2010 kl.21:26

ordiord.

Det er berre å bestille det, eg strikker gjerne for deg eg

farmoringrid

27.02.2010 kl.22:35

Hei, kjære deg!! Ser du har hatt en fin tur til Førde. Det jeg har sett avFørde er bare gjennom bilvinduene på veg til og fra Nordfjord. Jeg forstår det har blitt et senter i Fjordane, da.

Mariusgenser er flott. Strikket den til guttene da de var små. Du må gratulere T så mye med overstått fra meg! Ha en fin søndag og klem fra "syden"!

malla

28.02.2010 kl.00:52

Ser ut som du har hatt ein kjempetur i dag, mykje garn blei det også.

Kjekt å strikke, men har litt for mange ting på pinnane no så eg prøver å redusere litt.

Eg har alt bestilt oppskriftheftet som eg etterlyste. Fekk eit tips om ein nettbutikk.

Bittami

28.02.2010 kl.09:33

Heia vennen min!

Så fint at du har kommet i bedre form igjen - det ble jeg glad for å høre. Men du bør nok ta det med ro litt til, som du sier. Og jeg skjønner at strikkingen ikke stresser deg - jeg har det likedan. Kan holde på med pinnene hele tiden, men andre ting blir jeg utrolig sliten av. Skal forresten starte å jobbe litt neste uke, er aktivt sykemeldt nå, så jeg starter med kun få timer om gangen. Så får vi se hvordan det går.

I dag reiser jeg til broren min i Bodø, og skal være der til flyet går i morgen. Da sier jeg farvel til Nord-Norge på ei stund, for så å komme tilbake til sommeren. Da for godt:-)

Så koselig at du skal strikke Marius. Har aldri strikket den jeg heller, men bestemora mi strikket mange, kan jeg huske. Og det er et flott mønster.

Garnkjøpet på Sparkjøp var bare sånne nødvendigheter som vi strikkere må ha. Et lite lager kan vi unne oss, sånn at vi kan dykke litt i det når ånden kommer over oss:-) Ikke sant? Og så er det jo så herlig følelse å bare beundre alle de fine nøstene som ligger der og venter til rette prosjektet dukker opp... :-) Skjønner godt du måtte kjøpe litt.

Ønsker deg og T en flott søndag, og så høres vi etterhvert!

Stor klem fra meg:-)

matja

28.02.2010 kl.09:37

Så hyggelig overraskelse til T.Tenker han satte pris på det.Mye fint garn du har kjøpt.Marius er bare kjempestilig.Har lurt på å strikke en til meg selv,med rundfelling.Mange fine oppskrifter i det heftet.Kjekt å høre at formen er bedre.Kos deg og ha en flott dag.Klem:)

bestemor drillo

28.02.2010 kl.09:46

Ser ut til at du får nok å henge strikkepinnene i framover!

Ha en nydelig søndag!!

Ingrids strikkeri

28.02.2010 kl.11:06

For det første kjære Greta;)

Jippi du klarte turen, både du og kroppen din;)

for det andre;) Grattis med overstått T og hvilken herlig overraskelse å få sønnen i huset på hjemvisitt;) og Iphone er tingen å ha;)

Og så gøy den kurven var Greta - er det fra Spar kjøp?

Ja du klarte å fylle den med garn også, he he..

Gleder meg til å se hva du tryller frem;)

Ja Marius til voksen..kjære hvilken jobb;)

Ha en strålende herlig søndag;)

PS! Når har du bursdag da ? Mente at det var rundt denne tiden ?

klem fra Ingrid

Strikkepinnen

28.02.2010 kl.12:29

Så bra at du føler deg i bedre form. Håpa det fortsette i den sjangeren.Gratulera T med overstått dag. Koseligt med overraskelser.

Marius genseren er kjekke og strikke. Har strikka noen av dei,men ikke i str xl

Kan fort bli kjedeligt med det ensfarga partiet. Ser liksom liten framgang der. ; )

Ønske deg ei fin ny uke

siljeirenehobby

28.02.2010 kl.13:13

Heisan min gode venn.

Så kjekt at T fikk en så fin overraskelse på bursdagen sin;-) Tenker han ble meget fornøyd!

Også godt å høre at du klarete turen til Førde, kjekt å kjenne at kroppen klarer litte bitt mer, men nå må du ta vare på deg selv så du ikke må "betale" alt for mye for moroa;-))

Mye fint garn fikk du kjøt også, den nye kurven din ligner veldig på en av mine;-D Gleder meg til å se Mariusgenseren ferdig, du må få oppdragsgiveren til å sende deg et bilde når den er ferdig montert;-)

Kroppen min "streiket" i går så har tatt en del paralginer og varmtbad, fikk masasje av Aslak og i dag er kroppen bitte litt bedre, klarer ihvertfall å bruke høyre armen litt mer enn i går så håper å klare å strikke litt i dag, skal snart på middag hos mammsen og papen så slipper ihvertfall å bruke krefter på det i dag;-) Kjekt å de så nære som vi har de, tar bare 4 min med bil;-)))

I morgen går turen til Bangsund med jentene mine, skal besøke en venneinne som jeg traff på behandlingstur i Tyrkia, hun er bare en super god venninne så det skal bli kjekt!!!

Ønsker deg og T en fin fin søndag;-)

God god klem fra meg til deg

janne

28.02.2010 kl.18:30

ÅH KJÆRE VENE SÅ MYE GARN DU HAR FÅTT DEG... OH GLEDER MEG TIL Å SE RESULTATER.......

NÅ ER BLOGGEN MIN OPPDATERT. HAR FUNNET LADEREN TIL KAMERAET NÅ, HEHEHEH

HA EN SUPER HELG VIDERE

Turi

01.03.2010 kl.06:52

Mykje fint garn du har kjøpt. Er fortida utan datamaskin so eg er innom og sjekkar bloggen på jobb no, før eg skal åpne barnehagen kl. 07.00. Eg er ein av dei få på mi avdeling som likar desse vaktene.

Ha ei flott veke :-)

elins strikkeri

01.03.2010 kl.10:47

Hei. Håper du har hatt ei fin helg, det ser ut til at alt låg til rette for det! Med besøk av sønnen, masse nytt garn og bedre helse, kan det bli bedre... Marius genser er kjekk å strikke, strikka slik til guttane mine når dei var små. Flott garnkurv du har kjøpt deg, eit must for oss garnfrelste! Ynskjer deg ein strålande fin dag, klem frå meg:))

Hobbystua

01.03.2010 kl.13:10

Heisann!! Ja her har du fått deg mye fint garn igjen,kjekt å komme til butikker med masse fint garn. Håper dere har hatt en fin helg med bursdagsfeiring til din T,og ekstra artig er det når ens egne barn kommer på uventet besøk. Skal bli artig å se genseren du skal strikke til deg selv. Godt å høre at du føler deg litt piggere også.

Vil få ønske deg en riktig fin uke:))

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits