hårklipp, det var på tide.

eg har lært for lenge sidan at man bør klippe seg kvar 6. vike, dersom ein skal holde frisyren. Men så har det seg slik at eg ofte ikkje er heilt fornøgd med frisyren eg har etter ein tur hos frisøren.

har ei som stort sett får det til, men så har ho vore litt vekke og så prøver eg andre og trur eg er fornøgd. Men det er fordi eg vil vere det, ikkje fordi eg er det. Men no er det slutt på slikt tull.

fikk eit hint i helga at eg burde klippe eg no,. for eg begynte å sjå gammal ut. Protesterte vilt, men i dag fann eg ut at det var på tide. Heldig som eg var fikk eg time i dag. For når eg først finn ut at eg bør klippe emg, så skal det helst skje i går.

Må legge til at eg farga håret på søndag. Det brukar eg å gjer sjølv. Ville stripe det, for å få litt meir liv i det og skjule litt lengre alle dei grå håra som ahr forvilla seg opp i mitt hode. Dei likar eg ikkje. Eg og T gjorde så godt vi kunne og stripa det. Lærte at eg skulle begynt i andre enden og på ein annan måte. Spørs om eg skal få risøren til å stripe det neste gang. farge det sjølv og så stripe.

Frisøren min fikk frie tøyler og slik vart resultatet


og så ett forfra

Nå ser eg vel ikkje gammel ut vel???????

Planen var ikkje fra morran i dag å gå til frisør. Dagen vart i grunnen over hode ikkje slik ag hadde tenkt. Da eg stod opp litt før 8, var eg spent på om T var gått på jobb. For han ahdde vore urolig utpå morrakvisten. Og det var han ikkje. Han sat med hodet i hendene og så ikkje bra ut. Han har alltid vore plaga med migrene og dei seinare åra hatt problem med nakken. Fått konstatert at det er mykje slitasje og ein del artrose i nakken. Han skal heldigvis til ett par spesialister om 14 dager.
T har jobba veldig mye i det siste. regnskapsavsluttning i kommunen og mange andre oppgover samtidig. Jobba overtid så og sei kvar dag sidan nyttår og før denne helga hadde han jobba 17 dager i strekk og alnge dager. Det er ikkje bra for ein mann som begynner å få noen år på baken. Kroppen sa stopp.
Det er ikkje gøy når han har det så vondt at han ikkje veit kva ahn skal gjere.
Fikk til legen og fikk sjukmelding. Det lettnar litt etter kvart. kjem seg når han får kobla ut noen dager.

Så dagen vart ikkje slik som eg ahdde tenkt. skal tru om morgondagen blir det.
skal til fysio da. Har ikkje vore på 14 dager og dei to siste gangen eg var der var formen såpass dårlig at eg ikkje fikk fult utbytte. Nå er formen sakte men sikkert på veg tilbake, så da får eg håpe at eg får trent litt meir etterkvart.

ser dei melder regn neste uke. vil ikkje ha det heller eg. Eg vil vokne i morra og sjå at snøen er vekke og at det er varmt og fint. Er det noen som kan trylle?

Får vel ta det som det kjem no og.

På strikkefronten går det fremover. Har strikka blått rettstrikk til den store gullmedalje i noen dager no. Gler emg til å begynne på mønsteret på Mariusgenseren. For den blå delen er litt kjedelig. spes når det er 270 masker. Men smart garnet er ganske greit å strikke emd da. Fått ferdig eit forkle og begynt på det neste og så har det litt litt småstrikking på eit par av dei andre produkta mine. Men det er mest kose strikking.

No skal eg gi meg. det er nok ikkje alle som syns eg treng å skrive alt mulig, men nå kan dei la vere å lese det. Eg skriv det eg vil

ha ei fortsatt fin vike alle mann.11 kommentarer

elins strikkeri

03.03.2010 kl.22:39

Hei. Vil få ynskja god bedring til mannen din! Og du blei veldig fin på håret, og nei du ser ikkje gammal ut!! Flotte sokker og votter du har strikka i innlegget under,klem:))

farmoringrid

03.03.2010 kl.22:57

Jeg syns det er koselig å lese om hvordan du/dere har det. Så bare skriv i veg du. Nei, nå ser du ialle fall ikke gammel ut! Mine gråe hår har jeg gitt opp å skjule. Jeg var sølvgrå før jeg var 40. Pleier ofte å ha mørke stiper(serbra-striper).

Håper du får mer utbytte av treningen nå når kroppen er blitt bedre. Ha en fin dag. KLEM!

stubbetufsa

03.03.2010 kl.23:55

Du ser ikke gammel ut!

Men du kan ha håret som du vil, for det er ditt!

Håper mannen din er blitt bedre, migrene er noe n fæle greier!

Klem!

Ingrids strikkeri

04.03.2010 kl.08:12

alltid kjekt å lese hos deg Greta;)

Simsalabim!!! Snøfritt jeg tryller til Greta og T,

slik at deres kropper får varme og fred...

Hokus pokus nå er det nok snø,

slipp solen til hvert et lite frø..

Fjong og fin på håret og ingen grå hår !! He he..

Uffda..Vel hva skal man si..jo kjære dere to, riktig god bedring og måtte kroppene leges i takt med snarlig vår..Håper ro og fred gjør nytten. God tur til fysioen;) Klem fra Ingrid

siljeirenehobby

04.03.2010 kl.11:05

Hei min venn.

Du ble kjempe fin på håret! Kledde deg virkelig;-) Ja du har helt rett at en skal klippe seg hver 6 uke for å holde frisyren, jeg har vært frisør så dette kan jeg alt om,heheheh Selv om du ikke er helt fornøyd er det lurt å gå hver 6 uke, da er det fortsatt lett å rette det du ikke liker;-) Men må innrømme at jeg er ikke flink å gå hver 6 uke jeg heller....Jeg bestemmer meg bestandig for å spare også ombestemmer jeg meg og dermed så går det fort 10-12 uker mellom hver klipp og det er ALT for lenge;-((( Ikke lett å bli fornæyd med topp lokket;-)

Jeg er fortsatt i Bangsund og koser meg;-)))

God god klem til deg min gode venn

Hobbystua

04.03.2010 kl.12:07

Du er kjempefin på håret du Greta,,og heldig er du som har fall i det også,,,,er noe annet med mitt tykke strie hår med verver i hytt og pine. Selv klipper jeg det ca hver 8.uke,,og da må det tynnes betraktelig også. Håper T føler seg litt bedre i dag,migrene er noe som mange sliter med. Så du får nok sitte musestille og strikke så får han litt ro rundt seg. Ja nå vil vi ha vekk snø og kulde,,og få en deilig vår med sol og varme. Vasket vinduer i dag,,,og fytti rakkern som dem så ut nå.

Ønsker dere begge en fin dag og god bedring til T.:))

Bittami

04.03.2010 kl.15:12

Hei unge venn:-) Du ble jo riktig så fin og fjong på håret! Ja, det er viktig å gjemme de små grå, det gjør jeg også. Men jeg venter ofte litt lengre enn 6 uker, og da går jeg noen uker og bare gremmes når jeg ser meg i speilet.

Rett frisør er viktig, selv har jeg ei som bare er helt herlig og flink, og jeg kommer til å savne henne veldig når jeg flytter. Hun er forresten fra Sogn hun også - det er vel der de riktig flinke og koselige kommer fra? Hihi...

Skal blogge litt nå, litt garn og nytt hus!!!

Om det blir akkurat nå vet jeg ikke, men det kommer i løpet av kvelden. Skal på dansing med Ingrid først:-)

Vi høres!

Klem fra din venn i øst!

Strikkepinnen

04.03.2010 kl.19:47

Ska seeeeei!! Ny klippa fin ung dame ; ))

Eg vil ikke la vær og lese bloggen din. Syns det er ein koseligt blogg eg.

Ønske deg ein fine kveld.

Unsepus

05.03.2010 kl.11:21

Jeg måtte le da jeg leste dette om frisøren, for akkurat slik er jeg også! Jeg er sjelden fornøyd, men sier det aldri til frisøren og når jeg har bestemt meg for å klippe meg må det skje med en eneste gang. Derfor har jeg heller ingen fast frisør. Du ble flott på håret, du ser absolutt ikke gammel ut :)

Ønsker deg en fin helg!

bestemor drillo

05.03.2010 kl.12:57

Så fin ! Nesten som en ungdom å se!!

Man føler seg mye bedre når håret er stelt!!

God helg til deg og klem fra meg;))

Felisi

05.03.2010 kl.22:43

Frisørbesøk er ikke bare-bare nei. Jeg utsetter det alltid i det lengste, for jeg blir sjelden helt fornøyd, og da er det like greit å la være. En stund ihvertfall, og så får jeg plutselig panikk og må bestille time fortere enn svint. Blir sånn passelig fornøyd, men må alltid stusse litt her og der når jeg kommer hjem. Og så er det hele runddansen på nytt igjen... ;)

Men du ble fin! Greit å kunne gi frisøren frie tøyler med et slikt resultat :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits