boller, griser og forklede

Får starte dette innlegget med det bildet eg glemte å ta med i går

Dei mangler silkesnora til å knyte dei på, den kjem på tirsdag.

Dei er strikka som eg nevnte i går i bommulsgarnet mandarin classic. Godt garn å strikke med. Eg liker ikkje manadarin petit, men classic er bra. greit å ha forklede i bommulsgarn, da kan det vaskes med varmt vann.

Måtte bake litt i dag og. Det vart boller. Vi lurer på å lage oss fastelavnsboller til kvelds. Eg orket ikkje å lage det når det var fastelaven, så da kan vi vel ha det i dag. Ingen lov som sier at ein ikkje kan ha boller emd krem når ein vil.
ett par av grisene mine sneik seg med på dette bildet også

Og som eg før har nevnt den grisen i midten er gris det og. Berre les på lappen, den som ikkje trur det.

Håper første arma på Mariusgenseren skal verte ferdig i dag. Vel i alle fall i morra da. Men det nermer seg for kvar dag. Veit at om eg hadde visst det eg veit no, så skulle eg strikka med tjukker pinner. For eg strikker litt stramt til at pinnen går lett med pinner nr 3,5 på smart garn. Følgte berre oppskrifta eg.

Akkurat no er det opplett, men det har både snødd litt og regna litt i dag. Det er plussgrad da, så da vert det ikkje liggende meir snø i alle fall.

I morra er det ny vika att. Er spent på om T går på jobb att eller om han vert sjukmeldt til han skal på sjukehuset på kontroll med nakken den 16. det får eg vel ikkje vite før eg står opp i morra. Får ta det som det kjem alt. :)

Skal lage oss litt pizza no.

Ha ei flott vike alle mine venner


7 kommentarer

bestemor drillo

07.03.2010 kl.17:05

Den grisen så god og mett ut!

Sikkert spist av de lekre bollene;)) Klem!

farmoringrid

07.03.2010 kl.17:31

Hei, flotte-fine forklærene ble! Ja, det er greiest med noe somtåler skikkelig vask når det til barn og attpå til hvitt.

Jeg har funnet ut etter hvert at jeg må gå opp en halv pinnetykkelse for jeg strikker fast jeg og. Tross alt er det greiere at plaggene sitter litt løst enn at de er for trange. En fyller som regel ut i dem etter hvert som tida går. :(

En fin uke til deg og. KLEM!

mayeliz

07.03.2010 kl.17:47

WOW.. nydelige forkle du har laget.. Nesten for flotte til å bukest, hehe.

Hobbystua

07.03.2010 kl.18:04

Nydelige forklærne ble Greta. Skikkelig hvitt og flott mønster. Flink du.

stubbetufsa

07.03.2010 kl.21:37

Aha! Er det griser det på forklærne også?

Og nedover her!

Klem til deg!

elins strikkeri

08.03.2010 kl.09:08

Hei. Så fine bunadsforklærne blei!! Og bollane dine ser heilt nydelig gode ut! Du er flink og flittig som vanlig, eg har fri i dag etter arbeidshelg så då får eg kansje gjort litt eg og. Det er grått og trist vær i dag så da vert det vel mest inneaktiviteter, må rydde litt og sikkert strikke litt.... Ha ein god dag, klem frå Åse:))

Ingrids strikkeri

08.03.2010 kl.18:07

Fortsatt god bedring til dere;)

Jepp de forklærne var skikkelig flotte. Ser ut som det blir jevnt og fint i det garnet;)Og boller mmmmmm.. Ser ikke hva som står på den grisen i midten ? men den Rosa msom står på hodet er jo søt da;) Ha det så bra inntil neste gang jeg er innom - og ja gratulerer med kvinnedagen;) klem fra Ingrid

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits