Gått tur og konstatert at det er ei stund enno til våren får skikkelig tak her.


Som dere ser så er ikkje våren heilt fått take inne i Høyanger gryta enno, men den er på vei. På bildet i midten er blokka eg bor i siste bildet aøverst er begynnelsen på ein turstien min. Eg gjekk videre sjølv om det var is i begynnelsen, for eg såg at det var bart på midten av stien lengre fremme

Ikkje berre kjekt at snøen forsvinner -- men når graset får spire like ved går det greit. Så vart det bråstopp. lengre tok eg ikkje sjangsen på å gå i jobbesko. Drsom eg kunne ha fortsatt kjem eg ned til eit lite tjern og like borten for ligg kirka. Den har to sånne fine litt lange trapper på sida mot sentrum. dei er så kjekke til å ha trappe trening i. skal vise dere når våren har kot lengre

Ungene i barnehagen koser seg da. Såg dei voksne ausa vann ut or båten og skrapa vekk i midten. På bildet i mideten får ein eit visst innblikk i kor husa klamrer seg fast opp over fjellsida. eit nytt bilde av blokka mi. Leigheta neders til høgre er vår
 
Den lange turstien er nok ikkje serlig gangbar enno. På siste bildet ser de Fundo fabrikken som vart lagd ned for vel eit år sidan og skapte stor arbeidsløyse her i bygda. Mange har fått seg jobb andre steder. Ungdommen reiser, men nå er det visst litt håp om at dei får starte opp att med hybridfelgen.men eg trur det ikkje før eg ser det.

Så kjekt at du som les dette ville følge meg på ein tidlig vårtur i Høyanger. Kanskje du vil vere med ein gang seinare også når det har vorte litt meir vår og eg kan vise andre steder fra bygda.

Nå får eg gjere litt huslige sysler. Vaske litt klede. Har ikkje vaska klede på over ei uke, så nå var det nokre fulle maskiner. Grei måte å spare litt på å vente til maskinene vert heilt fulle.

ha ein flott dag og håper våren har kome litt lengre hoss dere

8 kommentarer

Hobbystua

22.03.2010 kl.11:22

Hei! Tusen takk for den fine spaserturen i bygda di,,selv om jeg sitter på en stol nå. Ja det er nok en stund til snøen forsvinner hos deg også,,ligger igjen litt her hos meg også. Men det er ihvertfall mere vårlig nå. Flotte bilder du har tatt og flink til å gå tur er du. Du bor fint til i skråningen,og blokka ser jo ganske så ny ut. Grattis med det flotte smykket fra Ingrid. Ja nå skal jeg gjøre ferdig en kake her for lillejenta er 2 år i dag. Ha en fortsatt fin dag med dine sysler:))

farmoringrid

22.03.2010 kl.12:18

Fin tur rundt i Høyanger du tar oss med på. Der er kjekt å se bilder fra stedet der vennene bor syns jeg. Vi ligger så nær Golfstrømmen vi at våren kommer tidlig her. Snart lukter det vel "vår" over hele Jæren. Når bøndene begynner å gjødsle. Ei forferdelig lukt!

Ha en fin dag.

mimouna

22.03.2010 kl.12:58

Heisann!

Det smelter her også, i dag er det sol og oppholdsvær. Deilig! De siste snøklattene forsvinner nok snart får vi tro.

Det var veldig kjekt å vinne Uvennkonkurransen, og jeg har vært fryktelig nysgjerrig på det Wollmeisegarnet. Fine farger, men jeg tør nesten ikke å skrive at det i grunnen kjentes ut som helt vanlig strømpegarn... Kanskje det er vidunderlig å strikke med da, skal nøste det opp og teste snart. ;o)

Ha en fin mandag!

leirabestas

22.03.2010 kl.15:15

Koselig rundtur du tok oss med på,ikke utsett kneet ditt på isen nei bedre å være forsiktig noen dager til.Fin blokk dere bor i også

elins strikkeri

22.03.2010 kl.18:05

Takk for turen, vert gjerne med ein gang til når våren har komen litt lengre!! Her var det så mykje regn og vind i helga at snøen er nesten vekke og snøklokkene blomstrer, koselig!! No venter eg på litt sol og varme så det går an å ta kaffikoppen og strikketøyet med seg ut:) Ha ein fin kveld!!

bestemor drillo

22.03.2010 kl.23:12

Det er ikke vår hos deg heller ser det ut til !!

Ha en solrik tirsdag!!

Klem;))

siljeirenehobby

23.03.2010 kl.08:20

Hmmm er fortsatt litt snø igjen hos deg ja...Våren kommer nå;-))

Så koselig tur du tok oss med på rundt Høyanger;-))) hehe

Fine bilder har du tatt også;-))

god god klem

Silje

25.03.2010 kl.07:27

Å, kjenner jeg er glad for at snøen er smeltet her jeg bor. Det har vært en grusom vinter! Brr. Sender litt varme opp til deg!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits