Vart utfordra av to stykker i går.

Eg har tenkt mykje på om eg skulle ta utfordringa for bildet set gjalt er ikkje eit gladbilde, men nå har eg bestemt meg. Eg tar den utfordringa.

Dette bildet låg i 6 mappe og var 6 bilde.
Det er eit dårlig bilde av meg på Muritunet desember 2008. Eg var der på rehabelitering. Eg hadde besøk av Barndomsvennina mi som egentlig bu 5 mil unna. Eg var veldig deprimert den tida. kneoperasjonen tok meg heilt ned i kjelleren. Heile desember det året var ein djup avgrunn. Hadde veldig mørke tanker, sjølv etter at eg kom heim. Men ein liten tlf samtale heilt i slutten av månaden snudde alt og eg begynte å kjeme meg tilbake og eg vann :)
Det er ikkje alltid meir enn ein liten tlf oppringing fra rett person som skal til for å snu alt :)

Påden tida da bildet er tatt, klarte eg med nød og neppe og bøye kneet 45 grader. Slik er det ikkje no. No er livet eit heilt anna.
Det vart ikkje noko glad innlegg det her men vert ein utfrodra skal ein ta det bildet ein vert utfordra til å ta.
Utfordringa var slik
1. Finne mappe nr 6 med bilder
2. Finne det 6. bildet
3. Legge det inn på bloggen og skrive litt om det.
4. Utfordr 6 andre til å gjøre det samme.
Eg vart utfrodra av http://farmoringrid.blogg.no/ og  http://leirabestas.blogg.no/

eg utfordrer.http://anlenblogg.blogspot.com/
http://strikkepinnen.blogg.no/
http://www.abtol.blogspot.com/
http://bestemordrillo.blogspot.com/
http://www.bittami.blogspot.com/
http://elinsstrikkeri.blogspot.com/

Håper dei har gladere bilder å skrive om.

Ha ein flott dag alle mann

13 kommentarer

siljeirenehobby

06.04.2010 kl.15:38

Heisann, Så bra at du tok utfordringen;-) Det er ikke alltid livet er sånn en ønsker seg, opp og nedturer....Det som ikke knekker enn gjør enn bare sterkere.... Lett å si men ikke alltid lett å se når livet virker mørtk, da er det viktig å ha gode venner;-) Er glad du fikk tlf fra rett person til rett tid;-)

Ta vare på deg selv min venn

God god klem

farmoringrid

06.04.2010 kl.17:50

Fint at du tok utfordringen. Livet er ikke bare glade stunder: Det vet vi alle. KLEM!!

06.04.2010 kl.18:05

Heipå deg!

Tusen takk for utfordringen og at du tenkte på meg, men denne har jeg fått før og den ligger under en av mine etiketter!! Dette blir en rask hilsen fra de dype skoger!!

Nettet er ustabilt her ute slik at jeg må skynde meg når det er oppe!! Stor klem!

siljeirenehobby

06.04.2010 kl.18:29

Hei igjen. Hehehe jeg vil ha bilde i headingen min mindre men får det ikke til...Vil aller helst ha mange små men får ikke til det heller.....Kan du dette??

leirabestas

06.04.2010 kl.19:38

et ærligt svar på ett bilde som berører ved vonde minner,det er godt att du klarte å komme deg opp igjen .Forhåpentligvis vil du bli enda bedre i kneet utover våren og sommeren,takk for historien din.

Nina

06.04.2010 kl.19:54

Jøss, jammen har du vore effektiv i påsken. Halve sekken min var full av håndarbeid, men vart desverre ikkje tid til halvparten av det eg hadde planlagt. Vart mest skigåing...

Og eg må berre få sei at: Eg blir så SVOLTEN av å sjå på all den gode baksten!! :) Nam nam... Ein dag, da skal eg lage masse god mat også :) Hihi

Likte vottane og lua. Kjempefint sett :) Og takk for ein ærleg blogg. Det er derfor det er så gøy å lese. God bedring med kneet.

Ann Karin

06.04.2010 kl.20:06

Heisann! utfordra meg. : ))Takk for det. Men sånt er eg desverre ikke flink til. Måtte inn for å sjå ka eg hadde i den 6. mappen ,6.bilde. Faktisk et nydeligt bilde av min datter i bunad. Eg legge det litt på is eg ,så får me sjå om det tine.

Det var en fin historie du fortalte her. Så bra at ting forbedre seg med helsa di.

Klem frå Ann Karin

Unsepus

06.04.2010 kl.20:53

Det var et ærlig bilde, tror det er mye styrke å hente fra å være åpen om det som er tungt også. Det er veldig kjekt at kneet ditt fungerer så bra nå og at du kan være så aktiv!

Ja, det er ikke mye mer enn to uker til bryllupet, datoen er 24. april.

siljeirenehobby

06.04.2010 kl.21:16

Har prøvd å fjerne haken på bilde størrele men blir ikke sånn som ditt...Nå har jeg funnet et nytt bilde og fjernet haken på str så får det stå sånn til jeg har krefter til å prøve igjen...Nå ligger jeg rett ut med feber igjen...Lei no!!!

Ha en super fin kveld min gode venn og tusen takk for hjelpen;-)

Du e bare kjempe god du<3

Hobbystua

06.04.2010 kl.22:57

Heisann:) Ja jeg husker du hadde det veldig leit en lang periode etter operasjonen din,,men nå så virker det som du har kommet til hektene igjen og er ganske aktiv med trening og nå med sykkelen. Det er kjempeflott:) Ha en riktig fin uke videre og så skal jeg prøve å sende over litt varme fra Rødehavet og til Sogn:))

08.04.2010 kl.17:30

Vi hadde no ein fin dag den dagen!!

Greta

09.04.2010 kl.08:08

Ja det er sant min kjære venn. Det var den finaste dagen i heile den månaden. Veit ikkje korleis det hadde gått om du ikkje var der for meg. Veldiig glad for det.

mimouna

11.04.2010 kl.17:44

Livet gå sannelig i bølgedaler. Og selv om slike bilder bringer vonde minner så er det samtidig godt å vite at det er et tilbakelagt stadium og at livet er mye bedre nå. Synes du er sterk og modig jeg. *klem*

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits