Baggylue og så skal eg på tur :)Fikk eit kjekt lite oppdrag på søndag. baggylue i striper i garn som ikkje klør.
da valgte eg Lerke, det hadde eg dei rette fargene av og det klør jo ikkje, samtidig så er det litt varme i den. Veit ikkje kor stort hodet er til den som skal ha den, så eg strikka den litt stor. Bedre det enna t den er forliten.
ikkje lett å vise frem ei slik lue. Må få kjøpt meg eit hode. Kunne vel trenge flere sorter av det, men nå tenkte eg på sånt hode der eg kan prøve luer, skjef og div på :)
Eg sleit faktisk litt med denne lua, for eg visste ikkje heilt korleis deg skulle avslutte, men fann ei baggylue på bloggen til   http://lenasinkosekrok.blogspot.com/2009/10/ei-lue-til.html og da syns eg at den vart fin.

her er den etter trådfesting. Den er nå pakka og sendt til Bergensområdet.

Greit å få den sendt i dag, for i morra drar vi østover ein tur. T skal på 3 dagers kurs over helga og da tar vi Tønsbergferie samtidig. Vi bor hos søsteren min, Mor mi bor like ved og Monika med samboer bor på Nøtterøy. Det vert kjekt. Eg skal ha meg ein dag til Moss og Sarpsborg for å treffe Bittami og så vert det nok ein dag inn til Oslo.
Søsteren har at vi berre skal kose oss på kjøkkenet hennes mens vi er der. Ho er jo på jobb om dagene, så det vert nok både kake, gjærbakst og knekkebrød.
pc vert også med, så eg kikke nok innom men det spørs om eg rekk å kommentere så mykje, vi får sjå.
Sliter  med pakkinga da, for det er meldt fint ver, men regnar med at kveldene blir kjølige. så til slutt fylte eg berre kofferten min. så får eg velge der nede. bedre å ha med formykje nn forlite, sant?:)

Hade bra så lenge

21 kommentarer

leirabestas

07.04.2010 kl.15:05

fin hue,du får no mye arbeid unna du.Du e heldig som får deg en tur,det høres kjekt ut.Siden vi bare e kommet til april så er det altid greit med en ulltrøye,det er i allefall ikke koseligt å fryse.Ønsker deg god tur

Hobbystua

07.04.2010 kl.15:22

Hei Greta:) Den baggy lua var kjempeflott,,flotte fargesammensetninger med stripene. Får ønske deg en fin tur nedover til Østfold og Vestfold i morgen da,,og så må du ikke kjøpe med deg alt garnet fra byen her*ler*. Pakk så du har får både varme og litt kalde kvelder du.

Ha det riktig så godt da og kos deg på turen din:))

elins strikkeri

07.04.2010 kl.19:07

Hei. Så tøff den lua blei og fine farger du har brukt!! Kos deg masse når du er på tur, ha ein finfin kveld,klem:))

marianne

07.04.2010 kl.20:06

Lua ble jo kjempefin:) Håper du får en grei tur,kos deg og gjør det du har lyst til....Litt vanskelig med klær og vær ja,men tror nok det er lite behov for tykke klær der. Men som sagt,vanskelig! Ha en fin tur:)

Turi

07.04.2010 kl.20:28

Flott baggyhue!

Ynskjer deg ein koseleg tur sørover :-)

Bittami

07.04.2010 kl.20:40

Heia du kjære venn:-)

Her var det mye nytt og fint siden jeg var innom sist - du har ikke ligget på latsiden:-) Med meg går det tregt, men har fått ferdig noen småting da. Det er berre det at det går kjempetregt med bloggingen min... No må eg snart ta meg skikkelig sammen.

Gleder meg til å treffe deg i Moss og ta deg med til Sarpsborg. Det er meldt strålende vært framover, så det tegner bra:-)

Ønsker deg en fin tur, så snakkes vi!

Skal sende mail med mobilnr til deg:-)

Klem!

Nina

07.04.2010 kl.22:11

Godt å lese at det var fleire som sleit med avslutningen :) Lua vart kjempefin. Striper var kult, kanskje eg skal prøve striper på mi neste lue :)

Ja, hovudet som eg kjøpte meg på panduro er eg kjempenøgd med. Stikk innom der og kjøp. Det ligg i Karl Johansgate. Og hovuda er heilt innerst i butikken i hjørnet.

God tur til austlandet. Eg brukar fortsatt hanskar og skjerf, så det er ikkje veldig varmt om morgonen og om kvelden. Men vi håpar da på sol :)

Sidsel

07.04.2010 kl.22:21

Lua må vel være midt i blinken! Den ble veldig fin og akkurat som den skal være. Jeg tenker å prøve meg på en slik, men nå først skal jeg "kaste" alt av vinterklær og begynne med noe lettere - tror jeg kanskje:-)

Ønsker deg en riktig god tur

Felisi

07.04.2010 kl.22:47

Kjempefin lue! Ikke så lett å improvisere nei, og hvertfall ikke når man ikke vet mål på den som skal ha ting...

Anlen

07.04.2010 kl.23:09

Det var ei skikkeleg stilig lue! God tur, kos deg på "ferie":)

Jeanette

08.04.2010 kl.15:16

Kjempe flott lue!! Den var knall stilig og jeg gleder meg til å gi den til Oliver. Trur han blir kjempe fornøyd han me. God tur nedover til Tønsberg Greta!

siljeirenehobby

09.04.2010 kl.09:27

Heisann min venn.

Tøff lue du har stikket;-)

Nå må du kose deg masse masse på tur vennen min;-)

Lykke til med baksten i dag da;-D

God god klem

Anne-Britt

09.04.2010 kl.19:37

Så tøff lue. Så hyggelig med tur, og du er ikke langt unna meg du da. Bor 5 min fra Moss, og jobber i Moss. Er på jobb når du er i byen, men ønsker deg og god tur og kos deg masse.

Ajende

10.04.2010 kl.10:10

Innom på bloggrunde, lenge siden sist. ser du er i området mitt i disse dager, og har flott vær nå. Håper du har en flotters tur rundtom. Kjekk lue forresten

mimouna

11.04.2010 kl.17:47

Luen ble tøff den. Og jeg savner også et sånt hode. Hvis du tåler isopor har de noen greie og billige på Panduro. Jeg GRØØØSER når jeg tar i dem, så jeg jakter videre på noen i glass eller plast.

Håper du får en kjempefin tur!

11.04.2010 kl.18:08

Riktig god tur Greta ! Kos deg masse!! Klem fra bestemor;))

Jeanette

12.04.2010 kl.00:43

Heyyy ser du trenger et ekstra "hode" Greta, jeg har et liggandest på lofte i boden... Et glass hode, ganske tungt, så det er stødig. Kan få ha det hos deg, jeg bruker det ikke, Og det passer heller ikke til pynt i stua våres...

Greta

12.04.2010 kl.07:11

Supert Jeanette. Litt finere å ha eit sånt eit. Det kaqn gjerne få hospitere hos meg :)

Loppelill

14.04.2010 kl.10:02

Stilig lue! God tur, kos deg masse :D

I gode og onde dager!

14.04.2010 kl.23:51

Kjempefin lue. Tipper oppdragsgiveren ble glad.

sandra

20.04.2010 kl.18:19

den lua var flott =) Strikka noe lignende til meg selv i bare sort men den ble ikke så fin akkurat :p

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits