slik såg det ut i Høyanger i går


Det eg ikkje tok bilde av var skodda som låg langt ned i fjella. Toril er her på besøk for tredje gang og er her ca ei uke kvar gang. hittil hadde ho berre opplevd Høyanger fra sin beste side. No fikk ho sjå den fra sin verste side også.

Litt lengre opp på Håland målte dei 38cm på det verste. Heldigvis vart det fort varmt og mykje av snøen er no borte, men langt fra alt. Markane er fortsatt kvite.
I kveld reiser Toril heim. Uka har gått veldig fort. Men sjølv om det no tar fleire månader før vi treffes att, så har vi jo nettet. Veldig kjekt media til å bli kjent med nye mennesker og til å holde kontakten med dei ein alle rede har.

Eg tror dette året er mitt år. Barndomsvennina mi sa det i janurar. Greta dette er ditt år, eg lurer på om ho har rett. Berre våren kan komme no og veret vert finere. Slik at kroppen kan få det litt bedre, så skal eg ikkje kalge på noko.

Ønsker alle ei super uke

6 kommentarer

Toril

25.04.2010 kl.10:25

"Tiden flyr når man har det bra". Og bra har jeg hatt det her i Høyanger, selv om været ikke har vært det beste de siste dagene. Men vi trenger jo ikke bra vær for å ha det fint sammen du og jeg Greta.

Det ser lovende ut for dette året ja, så vi får krysse fingrene for at Synnøve har rett.

God klem til deg :-)

leirabestas

25.04.2010 kl.11:40

ikke noe kjekt å stå opp til nysnø,her seie dei att det er normalt med 3 erlerider får håpe vi alle har fått den 3dje nå.Ellers er det som din vennine skriver ikke så nøye med fint vær når dere koser dere sammen og har det fint på andre måter

farmoringrid

25.04.2010 kl.13:45

Uff og atter uff!! Snø nå i slutten av april!! Jeg har hørt en masse om global oppvarming i 2009. Etter den kalde vinteren har det vært ganske stille på den fronten.

Håper snøen forsvinner fort!!!

Nina

25.04.2010 kl.17:15

Snø? Å halleluja, dette var ikkje lite heller. Eg trudde faktisk at våren var kommet for å bli ;)

Tusen takk for alle fine ord rundt Sentrumsløpet. Du er så flink til å kommentere :) Tusen takk, Greta! Det set eg pris på :) Ønsker deg ein fin dag!

Anlen

25.04.2010 kl.19:52

Men etter dette snøfallet må vel våren kome... Vi får håpe;)

Ha ei fin veke!

siljeirenehobby

25.04.2010 kl.21:42

Huff og huff dette så kaldt ut....Nei, nå bare må det komme ordentlig vår!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits