Litt om mangt.

V er åleine att no etter at elstemannen reiste i dagtidlig. Det passer igrunnen best at vi er åeline no. T har karftig bakteriell halsbetennelse med alt det medfører. Eg er berre fulstendig stemmeløs, hoster og har mye slim som ligger i brystet og ikkje il opp. Laber form. Men som alt anna så går dette også over om noen dager. Men serlig pratsom (hihi) og sosiale er vi ikkje. da er det best å vere heime åleine.

Strikker litt men det går liksom ikkje så fort. Har begynt på ein kjole som min kjære søster har bestilt.

Ikkje så lett å sjå mønsteret her, men det blir fint trur eg. Den aller nederste delen skulle strikkes på p nr 3. det gjekk tregt. Går litt fortere no når eg bruker pinne 3.5. Starta med 445 masker. har ca 370 nå, så det sei seg sjøl at det kan ikkje gå fort.
Strikker den i pt petunia. eit nytt bekjentskap i garn. Godt garn for å ere bommul. Det går alltid fortere å strikke i ullbalnding eller aller best i ull, men eg får ta den tid det trengs. Foreløpig så satser eg på eit nøste for dag og strikker eg meir, så tar eg eit anna strikk. Det blir nok for fingrene med eit nøste. Tror nok ikkje at eg klarer ett nøste for dag når den begynner å bli tyngre, men vi får sjå.
Har strikka eit nøste hittil i dag, så resten a kvelden får eg bruke på sjalet. Har brukt 4 nøster hittil og har 16 att. Får satse på at den ert ferdig i løpet a første uka a juni.

Kjem vel til å oppdatere litt fremover, siden eg sikkert ikkje får ferdig noe anna heller. Må liksom ha med noe strikkebilder i innlegga mine.

I neste innlegg skal eg fortelle kva eg har bestilt.
ha ein flott mandagskeld :)

10 kommentarer

Kristinshobbyarkiv

10.05.2010 kl.19:07

Hei!

Den kjolen ser kjempefin ut Greta. Gleder meg til å se den ferdig. :))

Håper det snart blir vær til å bruke kjole, i dag har det snødd bittelitt.....igjen.

Ha en flott uke!!

Kristin

leirabestas

10.05.2010 kl.19:44

Stakkars dere begge to føler med dere,håper att dere blir fort frisk ikke noe gøy å være syk nei.

Kjolen ser helt lekker ut,tror eg må prøve noe sånt til meg selv også en dag,Ønsker dere god bedring og etter forholdene en god kveld

Anne-Britt

10.05.2010 kl.20:23

Litt av et arbeid du har foran deg, men kjolen ser jo bare fantastisk flott ut. Blir spennende. God bering. Håpe du blir fort frisk

matja

10.05.2010 kl.21:52

Den kjolen ser bare helt nydelig ut.Litt av et arbeid.Du er jammen flink.Ønsker dere begge god bedring.Klem:)

Unsepus

10.05.2010 kl.21:59

Ojoj, den ser kjempelekker ut! Et nøste om dagen er jammen en del da, du har en heldig søster som får seg en utrolig flott kjole på kjempekort tid! Er enig med deg i at det er best å strikke med ull. Jeg syns alltid at det er så vanskelig å feste tråder sikkert og pent når jeg strikker med bomull...

Hobbystua

10.05.2010 kl.22:51

Hallo Greta. Det er jammen ikke rart en blir syk på denne tiden heller,den ene dagen er det sol og varmt og så kommer det snø og nordavind den andre dagen,,,men håper dere blir fort friske og ikke blir liggende. Men den kjolen du har startet på ser helt lekker ut,flott mønster virker det som også. Ja du er iherdig og flink du:) Blir artig å se den ferdig. Ønsker en rask bedring til dere begge og en fortsatt glad strikkeuke:))

bestemor drillo

11.05.2010 kl.17:39

Hjelpe meg for et arbeid, men så flott det blir ! Du er et unikum med strikkepinnene;)

God bedring med forkjølelsen! Klemfra bestemor;))

Turi

11.05.2010 kl.20:59

Gog bedring til dåkke begge to.

Kjolen ser ut til å bli kjempeflott.

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

11.05.2010 kl.21:44

Hei kjære Greta :)

Jeg har endelig klart å somle meg innpå bloggen igjen etter gammalt.

Synd å høre at dere begge er syk :( Dere må ha riktig god bedring.

Kjolen ser kjempefin ut, litt av et prosjekt tenker eg, men det er vel ingen problem for en så flink strikkedame som du er!

Ha en fin kveld, og bli fort frisk :)

Klemmen

Bittami

12.05.2010 kl.00:46

Ååå, den kjolen der er bare helt himmels nydelig:-) Men litt av et prosjekt du har satt i gang med. Petunia har jeg bare strikket kluter i, men det er mykt å godt garn. Jeg synes det er litt tungt å strikke i bomull, men det hjelper på hvis en har helt glatte pinner i metall. Helst sånne helt blanke, ikke aluminium i hvert fall. Og slett ikke bambus, da sitter jo garnet helt fast...

I dag har jeg shoppet, og det er første gang i hele mitt liv at jeg har kjøpt meg ny sofa. Tidligere har jeg kun kjøpt brukt, så i dag var det helt herlig å dra ut å shoppe:-) Sofa, bord, godstol og annet pynt har jeg kjøpt, og nå kan du tro det ble fint:-) Skal også innom Ikea i Oslo før jeg flytter å få med meg noe flatpakkete hyller og reoler. Er jo så billig der, og jeg skal også kjøpe litt belysning der. Har kikket på nettet og laget meg huskeliste...hihi:-)

Er så takknemlig for broren min som har vært her i flere dager og som har jobbet som en helt. Vet ikke hva jeg skal gjøre for ham til gjengjeld, han har bare vært utrolig. Og i morra kommer søsteren min igjen, og skal være her et par -tre dager, hun også. Sønnen min bor i nærheten her, og han er også innom i ny og ne. Hva skulle jeg ha gjort uten disse flotte ungdommene? Jeg er vel heldig:-)

Ønsker deg og T riktig god bedring til dere begge, det er ikke noe gøy med vårforkjølelser og slett ikke når det blir infeksjoner av det.

Klem fra meg!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits