Har bestemt oss for å sikkre oss sommer.

Når snøen lava ned for nokre dager siden(det la heldigis ikkje ned), bestemte i oss for å sikkre oss sommer før neste vinter. For 3 år sidan var vi 2 uker på kreta. Det var bryllupsreise 27 år forseint. Men det var ein herlig ferie.
til sommeren har vi vore gift i 30 år og til høsten ert eg 50 år. derfor tar vi oss tre uker her
http://www.ving.no/hellas/agia-marina-chaniakysten/blue-sky

Blue Skyser det ikkje flott ut.
i drar 26. august. Gleder meg veldig. Har 106 dager å spare på. Sjølve turen betaler vi med pengene vi får att på skatten. Men det går litt lommepenger også på 3 uker. Så her må det spares. Har jo 6 sparegriser, så det skal vel gå bra. hihi.

Husker ikkje kor masse som går i uka på mat og diverse. er det nokon som reiser ofte som har ein mal på kor masse som går, utenom det ein kjøper med seg.?
Må berre vere sikker på å ha nok. For når vi først drar på tur, skal vi ikkje snu på krona. Skal ikkje sløse heller. Men vil ikkje måtte tenke, har vi råd til å spise ute i dag og så videre.

Håper på ein fin sommer her og, men i overlever neste vinter no, om vi ikkje får ein fin sommer også.

Gleder meg som sagt veldig, no håper eg berre at det ikkje skjer noko som gjer at denne turen heller ikkje vert noko av. Men sånn skal ein vel ikkje tenke.

Ha ein flott dag

12 kommentarer

Toril

12.05.2010 kl.10:12

Det ser aldeles hærlig ut, Kreta er et veldig fint reisemål. Og tenk at dere skal være der i tre uker!! Kommer til å savne deg veldig da. Er veldig glad på din og T sin vegne at dere får til en slik tur nå. Det unner jeg dere så mye. Det blir nok en super tur på alle måter vil jeg tro.

:-)

elins strikkeri

12.05.2010 kl.10:58

Wow kor kjekt,det vert godt for deg å få tre veker i varmen!! Så du skal feire dei 50 på Kreta du, eller er det etter du kjem heim du har dag? Har ikkje vore på så mange slike turer så eg har ingen aning om kor mykje peng det går. Uansett så får de nok ein flottings tur!! Fin kjole du har begynt på til din søster, ynskjer deg ei finfin langhelg!! Håper formen er stigande, klem frå meg:))

I gode og onde dager!

12.05.2010 kl.11:51

Heldiggrid, ser jo helt herlig ut...

Hobbystua

12.05.2010 kl.13:39

Heisann:) Dette ser helt nydelig ut,,var innom Kreta i 4 dager da vi var askefaste,og i nærheten av Agia Marina. Du kommer til å kose deg i varmen og ikke minst så har kroppen godt av det. Vi reiser den 22 august. Med tanke på penger så er det blitt dyrt i Hellas og du må nok regne med ca 600 kr dagen minst,,mat drikke solsenger. Men en kan ikke tenke på det når en drar på ferie. En skal unne seg litt ekstra da. Vi bestiller all inclusive og da slipper en å tenke på pengepungen. Ønsker deg en flott helg:))

mimouna

12.05.2010 kl.14:54

Kjekt å ha en slik tur å se fram til. Og så får vi håpe det blir LITT varmere her hjemme i sommer også. Sludd og snø midt i mai er litt drøyt.

Takk for heiing og oppmuntrende kommentarer i sokkealong-innspurten min! Deilig å være ferdig. :D

Håper dere får en fin langhelg.

12.05.2010 kl.18:00

Heldig gris,du e heldig som får mannen din med,skal det bli med meg trur eg att eg må lure mannen min.Men men eg unner deg turen,bildet såg helt herlig ut

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

12.05.2010 kl.19:40

ååå så deilig :)

Kreta er jo en kjempefin plass og maten der nede er helt fantastisk!

Var på kreta i fjor høst, i Platanias som er rett ved siden av Agia Marina :)

malla

12.05.2010 kl.23:45

Dette ser kjempefint. Det hadde vore fint med ein tur til varmare strøk. Eg reiste gjennom Høyanger i dag og syntest våren var komen lang der med fjorden. Ha ei fin langhelg.

bestemor drillo

13.05.2010 kl.14:52

Så fint å ha planene i orden!! Det ser alldeles nydelig ut!!

Fyll sparegrisene og gled deg!! Klemfra bestemor;))

Mette

13.05.2010 kl.16:24

Kjempe fint ! :)Vi gleder oss her i hus og:) Blir deilig ! !
SV:Takk for kommentar=) Knekkebrøda har eg smakt:) Helt nydelige ! Aldri smakt makan til knekkebrød:)Namnamnam:):)

Bittami

14.05.2010 kl.00:41

ååå, så deilig det så ut:-) Bildet var jo bare himmelsk å se på. Jeg er sikker på at dere får en flott tur, men noen gode råd ang. hva det koster kan jeg ikke gi. Har ikke vært i Syden siden 2006, og det er kanskje på tide med en sol-tur:-)

Koser meg videre oppe i nord, med dager som veksler mellom sol og regn, men som er herlige okke som:-) Formen synes jeg er stigende, i dag har jeg vært på tur og gått ca 8 kilometer langs fjæra. Aldeles nydelig:-)

Ha ei god langhelg, og en flott nasjonaldag:-)

Stor klem, vennen:-)

Unsepus

14.05.2010 kl.09:59

Så deilig å ha en lang ferie å se frem til! Kreta i august er som regel veldig varmt, så da er du garantert sol og sommer! Jeg har vært to uker i Agia Marina selv, for ca 10 år siden. Fantastisk rolig og deilig plass med flotte sandstrender :)

Du syns pinne 3 var litt snaut til Lerke? Jeg syns ikke det ble hardt på pinne 3, men kanskje jeg skal prøve 3,5 neste gang. Det er første gangen jeg strikker med Lerke, så er ikke så erfaren...

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits