da kom garnnøstet eg har venta på i eit par dager.Det er så kjekt å ha gode venner der ute i bloggverdenen og ellers også sjølvsagt. No mangla eg litt kvitt garn på kjolen eg strikka. Og så klarte leirabestas å skaffe meg det. Ikkje berre fikk eg garnnøstet eg har venta på, ho hadde også laga eit nydelig kort til meg.

Det var supert både inni og utepå. Tusen takk Connie.Eg vart både rørt og takksam.
No kan eg kaste meg over kjolen att, og få den ferdig. Så får eg putte den i maskina. skal legge den ut i morra om eg ikkje klarer å ødelegge den i vaskemaskina da.
Ha ein fin laurdagskveld. Mange skal vel sjå Grand Prix , sjølv om ikkje alle tør eller vil innrømme det. Unasett, ha ein fin kveld.

4 kommentarer

Sidsel

29.05.2010 kl.16:05

Gode venner er kjekt å ha og disse finnes i bloggverden også:-) God helg til deg!

matja

29.05.2010 kl.19:13

Så kjekt at du fikk garnet.Er så spent på å se kjolen ferdig.Her er det varmt å fint.Nydelig vær,så nå skal jeg ha meg en liten tur med Tassen.Kos deg.Klem:)

Connie leira

29.05.2010 kl.21:21

Kosli å kunne hjelpe,og kjekt at du likte kortet.:)Ønsker deg en fin kveld

ninsas

30.05.2010 kl.01:11

Så koselig å få kort :) Det er alltid så kjekt å få overraskelser. Og eg gledar meg til å sjå kjolen ferdig, du er jo alltid så produktiv :) Kva synes du om vinnarlåten?

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits