Eg og har vorten utfordra

Har blitt utfordra Av Silje Irene til å sei 6 fine ting om meg sjølv og finne eit bilde eg er fornøgd med.
etter ett par dager i tenkeboksen klarte eg dei 6 tinga. No skal eg sjå om eg finn noe bilde.

Har tenkt på dette i dag og i går. Det er ikkje enkelt. Men tror eg har fått det rett no.
Utifra dette så er eg vel ikkje så verst person :)Kreativ.
liker og er ganske flink til å strikke og bake.

Generøs:.
gir av meg sjølv og forsvarer dei aller fleste. Alle har krav på å få forsvart seg og gi ei forklaring. Nesten.

Administrator.
flink til å planlegge, organisere og få ting gjort.

snill:
Veit egentlig ikkje om det alltid er ein god egenskap, viss ein vert for snill. Men er trur eg er snill på ein posetiv måte.


Ærlig:
Eg er rett fram og sei kva eg meiner. Ein treng ikkje alltid uttale seg om ting, viss det ein sei kan såre andre. Men vert eg utfordra eller blir bedt om mi meining, så sei eg det. Det kan til tider vere litt belastande på kort sikt, men i det lange løp er det best å vere ærlig.

Arbeidsom:
står på og får ting gjort. Kanskje av og til skulle eg gitt meg før eller sagt nei, men vil så gjerne hjelpe og gjere ting ferdig.

Pålitelig.
Enkelt sagt du kan stole på meg.
Dette var dei 6 punkta, men eg tar med nr 7 ogaå :). Eg veit eg har dysleksi . Men eg skriv masse og står frem med det eg vil alikevelDette bildet er eit av dei få eg er fornøgd med. Det er tatt på Hellesylt i fjorsommer. eg og barndomsvennina mi var da på vei til Øye for å besøke barndomsheimen til Bestemor mi.

God helg til alle som les dette

5 kommentarer

Connie leira

05.06.2010 kl.11:05

Flott bilde og mange gode egenskaper har du,ha en fin helg

Vibbern

05.06.2010 kl.14:17

Ja, du er litt av ei dame ;) Så flott at du fant og turde å skrive så mange flotte ting! Vi burde alle bli flinkere til å tro litt mer på oss selv og tørre å si at vi er flinke til noe!

Ha en strålende helg!

06.06.2010 kl.16:00

Steikje god fotograf!

Greta

06.06.2010 kl.18:43

Perfekt fotograf Synnøve :)

Toril

06.06.2010 kl.22:49

Kreativ, generøs, administrator, snill, ærlig, arbeidssom, pålitelig....god beskrivelse av deg ja. Og er enig, dette bildet er et av de fineste jeg har sett av deg. Men slettes ikke det eneste da :-)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits