Eg hadde ein gong hus og hage, nå ser det slik utDreiv og såg igjennom gamle bilder i dag og kom frem på dette bildet av hagen vår den gangen vi hadde hus. Dette var i oppstartsfasen. Det var hekk langs vegen der beddet er, men den vart sås tor og stengde sånn for utsikten rundt sivngen for bilene. Så vi tok den vekk og lagde bedd.  i bakgrunnen kan ein så vidt skimte ein etasjejordbæråker. Det bartreet på enden er er også nyplanta. :).

På vei opp på fjellet kjørte vi forbi huset og hagen slik det ser ut i dag. HEr kejm eit par bilder


Eg har ikkje gått av å kjøre forbi der, eg vert heilt dårlig. Men det er ikkje mitt lengre, så eg bør vel ikkje bry meg. På nedsida av huset er det like gale. Syns synd i naboene eg.

Skriv om fjellturen min i kveld

5 kommentarer

Bittami

06.06.2010 kl.13:27

Uff... ja, det er litt tragisk å se forandringen, men som sagt; hagen er ikke din lenger. Du får heller kose deg med blomster der du er nå, og stelle litt bedre med de du har.

Gleder meg til å få høre om fjellturen din, nydelig å dra på sånne turer når været er bra:-)

Ha en koselig søndag, vennen!

Klem fra meg!

farmoringrid

06.06.2010 kl.14:13

Litt overgrodd får en si. Ja, ja, livet går videre og det nytter lite å se tilbake. Vi var ikke hage entusiaster, men de er hakket verre de som kjøpte har jeg sett. Det får så være. Jeg har minnene om gode år der og det er det som teller for meg.

Jeg ble så varm på terrassen så nå blir det biltur på meg. Ha en fin søndag videre.

leirabestas

06.06.2010 kl.15:41

Di nye eigerane må like å være innesperret,likte no mye bedre hagen slik du stelte den ja.

Toril

06.06.2010 kl.22:46

Det er ikke alle som bryr seg like mye om hagen som dere gjorde nei. Så veldig fint ut...før ja.

Mette

07.06.2010 kl.19:27

Ååå.. eg husker vi leika m petshop i blomsterbedda dine:D:D Dere hadde det alltid så utrulig fint, både inne og ute.. Gode gode minner:):)
Er nesten ikkje gjenkjennelig nå.. Synd de ikkje tar vare på den flotte plassen..

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits