ekstra stue og gjesterom i ett.

Vi har tre soverom i leiligheta vår og til vanlig er jo berre ett i bruk. vi har da hatt to reise gjesterom. Svigerdattra mi fortalte om litt omminnrednigng hos seg og eg vart skikkelig insprert. Tenkte først at da må vi kjøpe skikkelig sovesofa og kaste dobbelsenga, som er veldig god å ligge i. Penger har vi ikkje for mykje av hihi. Så det måtte bli utsatt ei stund. Men hjernen min jobba og så kom eg på at eg kan bruke det eg har. Men da måtte det ommøblering til.
Eg gjorde alt sjølv, og er litt stolt av det.
Det minste rommet fikk da dobbelsenga. Det skal berre brukes til å sove på uansett.

Det er ikkje store plassen å gå ved siden av men det går heilt fint. vi hadde dette rommet som vårt soverom i fnoen av åra da alle tre ungene bodde hjemme. Vart ganske koselig dette også.

Det andre rommet er ikkje ferdig. skal kjøpe meg noen store puter som Monika skal sy trekk til og så kjøpe teppe eller noe i samme farge til å legge over sengen. Men nå tok eg det eg hadde og da vart rommet slik

Det står 5 sparegriser i hyllene som dere kanskje ser. Den første er til Kose tur til Førde, nr to til godstol til dette rommet, nr 3 til Bergensturen før jul. Gullsparegrisen rett frem er til feiringen min i oktober og den store rosa er til neste sommerferie. Det er berre den gullgrisen som det er mye penger på no. hielt siden eg bestemte meg for feiringen har eg spelt lotto på den. Istede for å spille lotto har eg putta pengene ned på den. Både viking og lørdagslott. Det må eg skunde emg å gjere ja, har ikkje spilt i dag  :). skal bytte ut korgstilen med ein god stol eller kanskje ein større korgstol som er god å sitte i lenge.
"sofaen" ser føreløpig slik ut


Har nå fått alt garnet mitt inn på dette rommet. Syns det vart eit koselig rom. Og trenger man å bruke begge romma til gjester, så tar ein berre vekk alle putene og rer opp på ei god rammemadrass. Den er egentlig litt brei til sofa den er 120, men det går godt å sitte i den eg har prøvd. Super til å strekke ryggen mitt på dagen også.
Det viktigste er at eg er fornøgd og det er eg.

da får eg strikke litt til før eg tar kvelden.

14 kommentarer

leirabestas

30.06.2010 kl.22:37

Dette var 2 koslige rom,til å bare sove på er gjesterommet mer en stort nok ja,men eg likte no godt sengeteppet også eg da.

Det andre rommet ser ut som en hyggelig koserom en kan trekke seg tilbake på om en har behov for det

Toril

30.06.2010 kl.22:42

Dette ble en fin og god løsning ja Greta. Og er sikker på at det blir enda finere når du får det helt ferdig med puter og det du ser for deg. Smart :-)

Lurt å få alt garnet inn der også, for det har du ikke akkurat lite av....hihi.

Ingrid

01.07.2010 kl.00:01

God idè, Greta. Den sofaen din er sikkert deilig nesten som dobbel sjeselong!

Bittami

01.07.2010 kl.00:39

Det ble kjempefint,og du har vært flink:-) Jeg må også ta av det en har, og tenkte litt nytt. For penger har jeg ikke i overflod... Og så vil jeg heller brukte pengene mine på garn enn på flotte nyinnkjøp hele tiden:-)

Nå er det på tide å si natta, i morra er første dag på garn- og skobutikken:-) Jeg gleder meg!

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

01.07.2010 kl.02:56

Dette var skikkelig bra :) Flink du

Unsepus

01.07.2010 kl.10:23

Så flott med strikkerom! Det skulle jo bare mangle at du får deg et skikkelig hobbyrom, da, så mye som du strikker :) Jeg syns også det var utrolig smart med forskjellige sparegriser til ulike formål. Tror jeg må adoptere den ideen!

01.07.2010 kl.10:52

Så fine rom,Greta:) Jammen har du vært flink....og det blir bra om man bare bruker det man har,trenger ikke nytt bestandig:)

Smart måte å spille lotto på.Jeg gjør det samme. Vi skal jo til Tyskland snart,og en sparegris står det euro på. KJekt!

Siri

01.07.2010 kl.10:59

Så fine rommene ble! Det blir sikkert bra med nye puter og :)

Lykke til med sparingen!

01.07.2010 kl.12:31

Hvorfor kommer ikke mitt navn med her da,tro? Jeg skrev kl.10.52. Kom på at jeg skulle inn å sjekke nå,for jeg vet at dette har skjedd før...Har du noen tips for hva jeg skal gjøre for å fikse dette,så ja takk!! Ser nå at navnet forsvinner i det jeg trykker send...

Marianne.

Nina

01.07.2010 kl.20:12

Lurt å ommøblere litt av og til :) Lite som skal til før det blir ordentleg forandring :) Kjekt det.

Å, så god mat de hadde laga. Vart virkeleg svolten no. Ligg på bassengkanten og oppdaterer meg litt i bloggverden, men trur jammen eg må bort og kjøpe meg ein spaghetti bolognese etter å ha lest om den gode maten :) Hehe

Turi

01.07.2010 kl.20:51

To fine rom. Det er ikkje alltid so mykje som skal til, for å få litt forandring.

elins strikkeri

01.07.2010 kl.22:43

Så flink du er, rart kva ein kan få til når ein prøver!! Klart du treng eit hobbyrom og kjempepraktisk å kunne bruke det til gjesteværelse og!! Flott genser i forrige innlegg:)) Ha ei fin helg, klem!!

Anlen

02.07.2010 kl.21:56

Det er alltid kjekt å forandre på ting:) Ommøblering er stas!

stubbetufsa

08.07.2010 kl.23:56

Sånn! Da ble det et strikke/koserom!

Det ble et rom fra hjertet, jeg føler meg allerede hjemme her!

Det er så godt når det går opp for en at man kan bruke de rommene man har på andre måter! Man bestemmer sjøl! Rommene behøver jo ikke bare stå til pynt!

Klem fra megi nord!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits